Home TOP NEWS «Συγχαρητηρια για την καταντια της ομαδας»

«Συγχαρητηρια για την καταντια της ομαδας»


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Η άποψη του Αντώνη Χριστοδουλίδη:

Για αρχη συγχαρητηρια για την καταντια της ομαδας, χειροτερα δεν μπορουσατε. Ολα αρχισαν την χρονια που σταματησε το πρωταθλημα για το covid.

Ειχατε μια απο τις καλυτερες ομαδες που θα μπορουσαμε να εχουμε και καταφερατε να την καταστρεψετε.

Για αρχη Ακιντολα. Ενας ποδοσφαιριστης που ηρθε στην ομαδα 3 μηνες και εδειξε οτι ηταν ο’τι καλυτερο ειχαμε, 500κ δεν δωθηκαν ποτε.

Δευτερο Λουφτνερ, 2 χρονια εδειξε οτι μαζι με τον Φαμπιανο ηταν ο λογος που καναμε ο’τι καναμε (το πρωταθλημα το πιασαμε τον επομενο χρονο λογο φαμπιανο, Λουφτνερ και οτι δεν ειχαμε πραγματικο ανταγωνισμο αν λετε το αντιθετο εθελοτυφλείτε.

Εντωμεταξη αντικαταστατη του Νταρμπισαιρ ακομα περιμενουμε αλλα εσεις αρνηστε να κανετε την υπερβαση για τον επιθετικο διαφορας γι’ αυτο παντα καταληγουμε με τους δωρεαν παιχτες που στην προηγουμενη τους ομαδα ηταν 3η επιλογη και με 0 τερματα.

Ποδοσφαιριστες που δεν θα επρεπε να εχουν πατησει ποτε το ποδι τους στο Ηλιας Πουλλος ειναι εκει μονο και μονο επειδη ειναι δωρεαν.

Ο κυριος προεδρος εχει μια ομαδα που αν τον ρωτησουμε πως τα παει θα πει μια χαρα και οτι εχουμε ομαδα για πρωταθλητισμο.

Μακαρι να ειχαμε ενα προεδρο οπως τους απεναντι που πραγματικα θα πουλουσε και την γυναικα του για το καλο της ομαδας επειδη πραγματικα αγαπα την ομαδα.

Κατι Σιμος και κατι Γρηγορη δεν επρεπε να εχουν ποτε αποψη στο οτιδηποτε γι’ αυτη την ομαδα μιας και έχουν 0 γνωσεις απο ποδοσφαιρο.

Είστε ντροπη, τοση μυστικοπάθεια σε μια ομαδα δεν ξανα ειδα, και καλα ομαδα του λαου, οι οπαδοι δεν γνωριζουν τιποτα τι συμβαινει και πιστευω οτι ουτε οι ιδιοι γνωριζουν.

Οι απεναντι 1 κακη χρονια εκαναν και επεστρεψαν καλυτεροι απο ποτε, εμεις γιατι δεν μπορουμε. Σταματηστε με τις δικαιολογιες πηγαμε ευρωπη και πιασαμε πρωταθλημα.

Με αυτα που λετε ειναι λες και εννοειτε οτι πετυχαμε τα παντα και δεν μας ενδιαφερει πλεον. Φανταστηκατε οι απεναντι να ελεγαν πηγαμε στους 8 τωρα δεν μας ενδιαφερει.

Ειστε ντροπη για την ομαδα ολοι. Όσο και αν πιστευω οτι ο Γιαννης ειναι ντροπη για την ομαδα ειναι ο τελευταιος που φταίει. Οταν την στιγμη που ζητα μεταγραφες ερχεται ο αμερικανος και απλα ξεπουλαει τον καλυτερο του παιχτη επειδη ‘ηταν καλη η τιμη‘ καταλαμβαινεις οτι η ομαδα δεν παει καθολου καλα.