Home TOP NEWS «Τα βήματα που είναι αναγκαία να γίνουν…»

«Τα βήματα που είναι αναγκαία να γίνουν…»


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Η άποψη του Κ. Τ.:

Εχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Παπασταυρου. Ξέρουμε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει την Ομόνοια στην πρώτη θέση που της αξίζει γιατί και αυτός τα λεφτά του βάζει.

Όμως πιστεύουμε όλοι οι ομονοιατες ότι κάποια βήματα είναι αναγκαία να γίνουν:

1) αλλαγή ποστου Δημήτρη Γρηγορη. Αυτός ο κύριος απλά δεν γνωρίζει καθόλου από ποδόσφαιρο. Απλά δεν μπορούμε να βάλουμε ένα ζωγράφο να κάνει καλούπια ενός σπιτιού!

2) Σίμος Ταραπουλουζης out! Καμια μεταγραφή δεν ήταν εγκαίρως και καμιά δεν ήταν επιτυχία στη μετά λαρκου εποχή.

3) Προσληψη τεχνικού διευθυντή που να είναι πάνω από όλους με παγκόσμιες γνώσεις ποδόσφαιρου(βλεπε τσαβι ρόκα,
σαλγαδο, μεντιετα)

4) ομάδα σκαουτινγκ. Θέλουμε ανθρώπους με μεγάλα δίκτυα και μεγάλη φήμη που μαζί με τον τεχνικό διευθυντή θα παρακολουθούν νεαρούς εξελιξιμους παίκτες από όλο τον κόσμο θα εργάζονται συνεχώς για να έχουν πολλές λύσεις και επιλογές ποδόσφαιριστων μόνο από το “πάνω ράφι”. (νουνο ασις)

5) λεφτά έχουμε δεν μας φοβίζει καμια ομάδα δώστε στον κ. Παπασταυρου την δύναμη να δημιουργήσει προπονητικά κέντρα και γήπεδα και με τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του να κάνει την Ομόνοια σαν τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα.

6) Ναι να γίνουμε το καλύτερο φυτώριο ποδόσφαιριστων της Κύπρου όμως ρε παιδιά να μην χάνουμε την ποιότητα μας είναι μεγάλη παγίδα.

Η Ομόνοια σε μικρές λεπτομέρειες έχει χάσει τον δρόμο της. Πολύ εύκολα αν βρούμε καλούς επαγγελματίες ανθρώπους να εμπιστευτουμε τότε θα επιστρέψουμε στη θέση μας στον θρόνο μας!!!