Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Δεν βρήκαμε λύση στην επίθεση στο πρώτο μέρος

Ημίχρονο: Δεν βρήκαμε λύση στην επίθεση στο πρώτο μέρος


Ήταν ένας μονόλογος στο μεγαλύτερο του διάστημα το παιχνίδι σε ότι αφορά στην εδαφική υπεροχή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που έλεγξε το ρυθμό στο παιχνίδι, έφτιαξε νωρίς μία μεγάλη φάση όμως κατά κύριο λόγο περιορίστηκε στην κυκλοφορία της μπάλας.

Μετά το δεκάλεπτο η Καρμιώτισσα άρχισε να ψάχνει κάποιες αντεπιθέσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως ήταν η ομάδα που κρατούσε συνεχώς τη μπάλα. 2-3 λεπτά είχε στο παιχνίδι η ομάδα των Πολεμιδιών στα οποία κράτσηε μπάλα στο δικό μας μισό και προσπάθησε να δημιουργήσει.

Γίνεται ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς φάσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην βρίσκει τον τρόπο να διασπάσει την αμυντικά παραταγμένη αντίπαλο της.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σράντι δέχθηκε μπαλιά στην περιοχή, κατέβασε με το στήθος και σούταρε όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Χάμπος στο 17ο λεπτό. Ο Μάθιους έστειλε μπαλιά στον Σράντι, αυτός με κεφαλιά βρήκε τον Χάμπο ο οποίος μπροστά στο τέρμα έκανε γυριστό σουτ όμως δεν του βγήκε.

Στο 31ο λεπτό ο Ντούμπια ανέβηκε αρκετά μέτρα για να φτάσει έξω από την περιοχή μας, έκανε σουτ με δύναμη το οποίο απέκρουσε ο Ουζόχο.

Στο ίδιο λεπτό ο Μπέζους έκανε με δύναμη ένα σουτ από απόσταση, η μπάλα κόντραρε στον Χόυμποτσαν και έφυγε κόρνερ.

Στο 33ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε κεφαλιά απο το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή μας η Καρμίωτισσα με μία χαμηλή σέντρα, έβαλε το χέρι ο Ουζόχο για να πάει η μπάλα στον Μάθιους που έδωσε τη λύση.

Στο 43ο λεπτό εκτέλεσε κόρνερ από ο Μπέζους χαμηλά για τον Γιούστε που έκανε σουτ το οποίο πήγενε στο τέρμα όμως κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Απευθείας εκτέλεσε φάουλ ο Μπέζους στο 44ο λεπτό, πάνω στον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας.

Ευκαιρία χάθηκε από τον Κούσουλο με κοντινό σουτ πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.