Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Οι ποδοσφαιριστές μας θα προπονηθούν για τελευταία φορά σήμερα ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα κι άπαντες θέλουν να το εκμεταλλευτούν αυτό κόντρα στον Απόλλωνα για να μπορέσουν να φύγουν από το Στάδιο “Άλφαμέγα” με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους για το αυριανό ντέρμπι κι αναμένουμε ότι θα προχωρήσουν σε κάποιες αλλάγες στο βασικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι που ήταν κόντρα στον Αποέλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φαμπιάνο είναι καλά κι αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα γκολποστ. Επίσης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που εξέτισε την ποινή του είναι στην διάθεση του Κύπριου κόουτς. Απ’ εκεί και πέρα ο Ψάλτης, Μπασίρου και Κασάμα θα είναι εκτός για το παιχνίδι στην Λεμεσό, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Ζαχαρίου και Μπάρκερ.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ανακοινώσει την αποστολή και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα μπούνε στο λεωφορείο για να μεταβούν στο Στάδιο “Άλφαμέγα”.