Home TOP NEWS Πρέπει να αισθάνεται χαρούμενος ο Σωφρόνης

Πρέπει να αισθάνεται χαρούμενος ο Σωφρόνης

Ο δεύτερος κύκλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας άνοιξε σήμερα (27/3) με τους Μορέτο Κασάμα, Φράνσις Ουζόχο και Άνταμ Λανγκ να ανοίγουν τον χορό.


Οι δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν ήδη τις υποχρεώσεις τους και αμφότεροι πρόσθεσαν στα πόδια τους 180λεπτά συμμετοχής με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκρότηματα, ενώ ο Λανγκ αγωνίστηκε 90λεπτά στο φιλικό με την Εσθονία και ξεκινάει ως βασικός στο παιχνίδι με την Βουλγαρία.

Πάντως ο Σωφρόνης Αυγουστή βλέποντας τους περισσότερους από τους Διεθνείς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής με τις Εθνικές τους ομάδες πρέπει να αισθάνεται ιδαίτερα χαρούμενος, αφού θα επιστρέψουν στο “Ηλίας Πούλλος” ζεστοί και σε αγωνιστική εγρηγόρση για τα κρίσιμα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όπως προαναφέραμε οι τρεις από τους 13 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες πήραν ήδη χρόνο συμμετοχής, ενώ αύριο θα έχουν υποχρεώσεις οι έξι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου, ο Ανδρέας Σάββα με την Εθνική Ελπίδων Κύπρου, ο Φώτης Κίτσος με την Εθνική Ελπίδων Ελλάδας, ο Τατζιούρι Σράντι με την Εθνική Λιβυής και ο Φουάντ Μπασίρου με την Εθνική Κομόρων Νήσων.

Σίγουρα ο Κύπριος κόουτς και οι συνεργάτες του θα περιμένουν να δουν από τους 10 ποδοσφαιριστές που εκκρεμούν οι υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους πόσοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και πόσος θα είναι αυτός, με την εύχη όλων στο τεχνικό τιμ να προσθέσουν και οι υπόλοιποι σημαντικά λεπτά στα πόδια τους για να επιστρέψουν έτοιμοι στο Γέρι για την επανέναρξη των εγχώριων διοργανώσεων.