Home TOP NEWS Την Κυριακή να στείλουν το πρώτο μήνυμα στην Πάφο FC

Την Κυριακή να στείλουν το πρώτο μήνυμα στην Πάφο FC

Απο σήμερα οι ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του ο Σωφρόνης Αυγουστή ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Πάφο FC το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος., ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Διεθνείς που θα επιστρέψουν στα μέσα της εβδομάδας.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι – οφ μπορεί να μετράει μόλις ένα βαθμό, εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Αποέλ, ενώ έχασε από τον Απόλλωνα με 3-1, ωστόσο και στα δύο παιχνίδια είχε αρκετά καλή παρουσία και θα μπορούσε αν απέφευγε τα λάθη στην μεσοαμυντική γραμμή να έπαιρνε ακόμη και τη νίκη ειδικά κόντρα στον “αιώνιο”.

Την Κυριακή (2/4) λοιπόν η ομάδα μας έχει άλλη μια προκλήση ενώπιον της στην β΄φάση του πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα Πάφος FC. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ που αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι παιχνίδια (μία ήττα και πέντε σερί ισοπαλίες) θα κατεβεί στο ΓΣΠ για να διεκδικήσει τη νίκη για να μπορέσει να παραμείνει κοντά στην τρίτη θέση που είναι ο Άρης Λεμεσού.

Συνεπώς η ομάδα της Πάφου θα έχει κάθε λόγο να τα δώσει όλα στην Λευκωσία για το τρίποντο, όμως την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει κι αυτοί να παρουσιαστούν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδουν, να κάνουν ένα καλό παιχνίδι, για να μην αφήσουν την ομάδα του Μπεργκ να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το ΓΣΠ.

Οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν τους δικούς τους λόγους να παίξουν μπάλα και να διεκδικήσουν πράγματα από το παιχνίδι της Κυριακής, αφού μια ενδεχόμενη νίκη, συνδυασμένη με μια καλή εμφάνιση, θα δώσει τεράστια ώθηση σε όλους για το παιχνίδι κυπέλλου που θα ακολουθήσει, ενώ θα στείλει και ηχηρά μηνύματα στην ομάδα της Πάφου που θα την βρούμε στον δρόμο μας τέσσερεις μέρες μετά για τον θεσμό του κυπέλλου.