Home TOP NEWS Η διαχείρηση, η σημαντική επιστροφή και οι θέσεις που παίζονται

Η διαχείρηση, η σημαντική επιστροφή και οι θέσεις που παίζονται


Άφησε κάποιους ποδοσφαιριστές χωρίς χρόνο συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ο Σωφρόνης Αυγουστή, ενώ περιόρισε τη συμμετοχή άλλων. Αναφερόμαστε σε αυτούς τους οποίους προορίζει για βασικούς την Τετάρτη.

Ουσιαστικά αυτό που αναμένετο να γίνει από τον προπονητή, έγινε. Ο Σωφρόνης έκανε διαχείρηση ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Πάφο.

Είναι απολύτως καλά ο Μάθιους, ο οποίος θα είναι, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, αυτός που θα καλύψει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Σημαντικότατη η επιστροφή του σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Η πετυχημένη συνταγή στην άμυνα, στους αγώνες που προηγήθηκαν, δεν αναφερόμαστε σε αυτά με Άρη και ΑΕΚ, θα ακολουθηθεί ξανά.

Σε ότι αφορά στον χώρο του κέντρου, δίπλα στον Μπασιρού είναι φαβορί για να τοποθετηθεί ο Μιξ. Βέβαια η παρουσία του Κασάμα στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε σχέση με άλλους αγώνες, όμως εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο ο Αμερικανός.

Και στην επίθεση θα δούμε αν θα επιλεγεί ο Κακουλλής δίπλα στον Ανσαριφάρντ ή ο Μπεσέντιν.

Οι πλείστες θέσεις πάντως είναι ήδη καπαρωμένες, με τον προπονητή να έχει στο μυαλό του το πως θα παρατάξει την ομάδα, εδώ και μέρες.