Home TOP NEWS Πρέπει να αλλάξει πολλά ο Σωφρόνης

Πρέπει να αλλάξει πολλά ο Σωφρόνης

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται ότι, πλέον έχει συμβιβαστεί με την 6η θέση, ξέροντας όλοι στο πράσινο στρατόπεδο ότι στα έξι παιχνίδια που απομένουν για το τέλος και των πλέι – οφ του πρωταθλήματος δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και δεν μπορούν να κοιτάξουν πιο πάνω στην βαθμολογία.


Συνεπώς το πιο πάνω είναι λογικό να αφαιρεί κατά κάποιο τρόπο και το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή στα παιχνίδια του πρωταθλήματος με το μυαλό όλων στο “Ηλίας Πούλλος” να είναι στραμμένο στο παιχνίδι κυπέλλου με την Πάφο FC, το οποίο είναι και το ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο το οποίο θα είναι ο τελικός αν έρθει η πρόκριση.

Φυσικά η έλλειψη του κινήτρου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Άρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 45λεπτά παρουσιάστηκε “άχρωμη”, έγιναν πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές, δεν έφτιαξε ούτε μια ευκαιρία ή προϋπόθεση μπροστά από την εστία του Βανά Άλβες, ενώ δέχθηκε και δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή που κι αυτός σκέφτεται τον μεγάλο επαναληπτικό με την Πάφο FC, αναφέρθηκε πολλές φορές στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Άρη για το ματς του κυπέλλου, κατέγραψε πολλά πράγματα στα μπλοκάκια του, αρνητικά και θετικά τα οποία θα τα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του στις επόμενες προπονήσεις.

Σίγουρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα είναι κάτι σαν πρόβα τζενεράλε για το παιχνίδι της 26ης Απριλίου θα θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές μια εντελώς διαφορετική εικόνα, να αποδίδουν καλύτερα στις γραμμές, έτσι ώστε να μπορέσουν να στείλουν και το μήνυμα ότι είναι εδώ και μπορούν να “χτυπήσουν” το παιχνίδι με την Πάφο FC και να πάρουν την πρόκριση.