Home TOP NEWS Αυτοί διεκδικούν θέση στην εντεκάδα το Σάββατο

Αυτοί διεκδικούν θέση στην εντεκάδα το Σάββατο


Αναμένουμε να δούμε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι με τον Άρη. Λίγες μέρες πριν τον τελικό κυπέλλου, θα έχει ενδιαφέρον η προσέγγιση στο παιχνίδι που θα προηγηθεί της ΑΕΛ, από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Πιθανόλογούμε πως θα παίξουν πολλοί εξ αυτών που το τελευταίο διάστημα έχουν λιγότερα λεπτά συμμετοχής.

Δεν αποκλείεται να δούμε ξανά στην άμυνα τους Μίλετιτς και Λανγκ, ώστε να πάρουν ανάσες οι Γιούστε και Παναγιώτου. Ο Κίτσος σίγουρα διεκδικεί θέση στην εντεκάδα ενώ ο Μάθιους πιθανόν να χρειάζεται αγωνιστικό χρόνο, μετά και το μικρό διάστημα απουσίας του λόγω τραυματισμού.

Μιξ και Χάμπος, όπως και ο Κασάμα διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο. Εικάζουμε πως ο Κούσουλος δεν θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή κόντρα στον Άρη.

Από κει και πέρα ο Μπέζους και ο Μπεσέντιν αναμένεται να είναι στην εντεκάδα ενώ θέση διεκδικεί και ο Ανδρέας Σάββα. Ενδέχεται να δούμε και τον Παπουλή στο αρχικό σχήμα. Αγωνιστικό χρόνο χρειάζεται και ο Ανδρόνικος που έμεινε εκτός στην Πάφο.

Ίσως γίνει και αλλαγή στο τέρμα με τον Ουζόχο να δίνει ανάσες στον Φαμπιάνο.

Βέβαια η λογική του τεχνικού επιτλείου και ο σχεδιασμός του πριν τον τελικό, ίσως να είναι εντελώς διαφορετικός. Οι παραπάνω ωστόσο σίγουρα θέτουν γερή υποψηφιότητα για να είναι στην εντεκάδα το Σάββατο.