Home TOP NEWS Εμπνέει, αποπνέει δυναμισμό, είναι δίκαιος, κερδίζει τους παίκτες

Εμπνέει, αποπνέει δυναμισμό, είναι δίκαιος, κερδίζει τους παίκτες


Ενέπνευσε τους ποδοσφαιριστές με το που μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας ο Σωφρόνης Αυγουστή. Και είναι μάλλον τα στοιχεία του δικού του χαρακτήρα που βγάζει στα παιχνίδια της η ΟΜΟΝΟΙΑ, από την ημέρα που κλήθηκε να την καθοδηγήσει.

Την έντονη προσωπικότητα, τον δυναμισμό, το πάθος και αυτή την ένταση η οποία έχει και διάρκεια.

Και μέσα σε αυτό το διάστημα ήρθαν, οι προκρίσεις επί του Αποέλ και τις Πάφου, προηγήθηκε η είσοδος στο πρώτο γκρουπ και βεβαίως τα αποτελέσματα στα ντέρμπι αιωνίων, τα οποία ενδέχεται να είναι καθοριστικά στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Ο Σωφρόνης κέρδισε τους παίκτες του, κατάφερε να βγάλει από αυτούς τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ έκανε και μία ιδιαίτερη αναφορά μετά τον αγώνα προχθές. «Όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς ποδοσφαιριστές, θες ένα καλό κλίμα και στα αποδυτήρια. Δεν είναι μόνο ο τελικός αλλά και το διάστημα μέχρι τον τελικό. Θέλουμε να είναι όλοι σε ετοιμότητα.»

Διαχειρίζεται δίκαια το υλικό του και αυτό σίγουρα εκτιμάται από όλους. Έχει παίκτες που τον πιστεύουν, έχει παίκτες που τον εμπιστεύονται διότι κρίνει με… αντικειμενικότητα και κάνει τις επιλογές. Και το κυριότερο… χωρίς κολλήματα.