Home TOP NEWS Εύγε κόουτς Σωφρόνη!

Εύγε κόουτς Σωφρόνη!


Ο άνθρωπος ο οποίος μας πήρε από το χέρι και μας οδήγησε στην επιτυχία. Ανέβασε αρχικά ψυχολογικά την ομάδα, εφάρμοσε τη δική του μεθοδολογία και παρουσίασε ένα σύνολο ανταγωνιστικό από τα πρώτα του παιχνίδια. Διαχειρίστηκε άψογα τους αδιάφορους αγώνες πρωταθλήματος και επικεντρώθηκε στο κύπελλο για να πετύχει μεγαλειώδεις προκρίσεις με ανατροπές.

Ακόμα και χθες βράδυ, ήταν αυτός που ουσιαστικά έκανε τη διαφορά με τις κινήσεις του από το πάγκο. Έδωσε την ώθηση στην ομάδα και τη βοήθησε να φτάσει στην επιτυχία. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήταν, κατά γενική ομολογία,  η πιο σωστή κίνηση από τη διοίκηση που έγινε μέσα σε αυτή την κακή χρονιά. Επιλογή που έγινε στο καταλληλότερο χρονικό σημείο.

Διότι, ας είμαστε ειλικρινείς, αν ερχόταν νωρίτερα, αν δηλαδή επιλέγετο αντί του Φερέρα, θα τον είχαμε κάψει εμείς οι ίδιοι. Διότι θα αναλάμβανε μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, οι απαιτήσεις μας θα ήταν πολύ υψηλές και το πιθανότερο είναι πως δεν θα τα είχε καταφέρει. Ενώ στο σήμειο που προσλήφθηκε ήρθε για να σώσει ότι σώζεται, χωρίς να έχει το βάρος ή το άγχος, ούτε των επιλογών, ούτε και της κατάστασης που παρέλαβε στο «Ηλίας Πούλλος».

Πιστώνεται ωστόσο για την εξαιρετική επιλογή και ο άνθρωπος της διοίκησης που αποφάσισε και έφερε το Σωφρόνη και σήμερα όλοι αναγνωρίζουν το τεράστιο μερίδιο αυτού του προπονητή στην επιτυχία μας.

Ο Αυγουστή θα αναλάβει τώρα και τον σχεδιασμό της ομάδας. Όπως ανέφερε και χθες βράδυ, μετά το παιχνίδι, «ήρθε η στιγμή να φέρουμε παίκτες να κτίσουμε την ομάδα».

Θα χρειαστεί όμως τη στήριξη της διοίκησης, η οποία έχει την ευθύνη να τον πλαισιώσει με ικανούς συνεργάτες που θα μπορέσουν να του δώσουν επιπλέον βοήθειες για να κάνει τη δουλειά του.

Είναι προπονητής με Ευρωπαϊκές εμπειρίες, μαθημένος στον πρωταθλητισμός. Και μπορεί μέχρι σήμερα να μην κατάφερε να πανηγυρίσει πρωτάθλημα, όμως αξίζει κι αυτός να φτάσει στην κατάκτηση κι αυτού του τίτλου.

Ίσως να ήρθε η στιγμή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ!