Home TOP NEWS Λανγκ: “Θέλω να παραμείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλω να τιμήσω το συμβόλαιο μου”

Λανγκ: “Θέλω να παραμείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλω να τιμήσω το συμβόλαιο μου”

Ο κεντρικός αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άνταμ Λανγκ, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα “Μ4sport.hu“. Ο Διεθνής Ούγγρος ποδοσφαιριστής τόνισε πως θέλει να μείνει στην ομάδα μας και να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει έως το 2025.


Οι τοποθετήσεις του για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού ο ποδοσφαιριστής μίλησε και για την Εθνική του ομάδα:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου και την 6η θέση: “Η κατάκτηση του Κυπέλλου μας έσωσε μια σεζόν που δεν ήταν η καλύτερη, αλλά η 6η θέση στο το πρωτάθλημα ήταν μια απογοήτευση”.

Για την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ: “Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και να παραμείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς νιώθω άνετα, υπάρχουν προσδοκίες και μπορώ να διεκδικώ το να αγωνίζομαι στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Έχω αρκετά σχέδια μακροπρόθεσμα, αν υπάρξει κατάλληλη προσφορά, προφανώς θα δοκίμαζα τις δυνάμεις μου αλλού, αλλά νιώθω καλά στην Κύπρο. Αν όχι, όμως, θα ήθελα να τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα στην πατρίδα μου”.

Για την απόδοση του: “Η δική μου απόδοση ήταν μέτρια είναι η αλήθεια, δεν είμαι σχεδόν ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου”.