Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ “Αιώνια Πιστοί”: “Το τέλος της σεζόν έδωσε στον τεράστιο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ την...

“Αιώνια Πιστοί”: “Το τέλος της σεζόν έδωσε στον τεράστιο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ την χαρά που του άξιζε”

Ανακοίνωση εξέδωσε το οργανωμένο σύνολo “Αιώνια Πιστοί” για την κατάκτηση του Κυπέλλου, για τα όσα διαδραματίστηκαν με την αστυνομία καθώς και για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:


Η ανακοίνωση:

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Το τέλος της σεζόν έδωσε στον τεράστιο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ την χαρά που του άξιζε. Ένα πράσινο τσουνάμι ‘’έπνιξε’’ την πρωτεύουσα από νωρίς με μια μεγαλειώδη πορεία προς το γήπεδο και στην συνέχεια γιορτάσαμε την κατάκτηση του τίτλου μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ακόμα ένα κύπελλο στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λοιπόν. Σίγουρα όμως στο μυαλό του κάθε υγιή ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ είναι η συνολική παρουσία της ομάδας η οποία δεν ήταν αυτή που αρμόζει στην ιστορία μας.

Θέλουμε να δούμε άμεσα να γίνεται ανάληψη ευθυνών από όσους πρέπει και ταυτόχρονα να δούμε ενέργειες που θα ανατρέψουν την αρνητική πορεία που είχαμε στο φετινό πρωτάθλημα. Ο οργανισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει πάνω απ’ όλα να εκπέμπει υγεία σε όλους τους τομείς και να έχει τμήματα σε όλα τα αθλήματα που θα κάνουν περήφανο τον ασύγκριτο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ!

Επίσης, στέλνουμε μήνυμα προς όλους τους υπευθύνους που αποτελούν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ γρήγορη κατάληξη στις διαπραγματεύσεις Εταιρείας και Σωματείου, να δοθεί χρόνος στο ΛΑΟ να κρίνει και να ψηφίσει με τη συνείδηση του και ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα!

Η σύσταση των «Αιώνια Πιστών» δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα από την κατάκτηση του Κυπέλλου! Από εκεί και πέρα κάνουμε ανοικτό κάλεσμα στήριξης του οργανωμένου μας συνόλου από τον ΛΑΟ για να δυναμώσουμε ενόψει των νέων αγώνων που θα έρθουν για την ομάδα μας. Γνωρίζουμε πως ο δρόμος που διαλέξαμε δεν είναι εύκολος και θα καταθέσουμε την ψυχή μας για να νιώθουν άπαντες στο οικοδόμημα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ασπίδα τους οργανωμένους οπαδούς της.

– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –

Υ.Γ1: Καταβάθος καταλαβαίνουμε την στάση συγκεκριμένων μελών της Αστυνομίας. Ο πόνος σας είναι φανερός αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα σας περάσει σύντομα και με τον καιρό θα γίνεται ακόμα περισσότερος ρε χτιτζιά.

Υ.Γ2: Καλούμε τον κόσμο μας να δώσει το παρόν του στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ για να κλείσουμε την σεζόν με μια μαγική παράσταση.

Υ.Γ3: Απόψε στηρίζουμε την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν τα αδέρφια μας στην Αθηένου!