Home TOP NEWS Μία κουραστική χρονιά κλείνει με τίτλο – Ώρα για ειλικρινή απολογισμό

Μία κουραστική χρονιά κλείνει με τίτλο – Ώρα για ειλικρινή απολογισμό


Τα καταφέραμε. Ολοκληρώσαμε τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου, εξασφαλίσαμε και φέτος Ευρωπαϊκό εισιτήριο και μπορούμε σήμερα να λέμε πως, κοιτάμε μπροστά με περισσότερη αισιοδοξία.

Διότι, κακά τα ψέματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος δεν έδειχνε ότι είχε τις δυνατότητες να πετύχει. Κι αφού διανύσαμε κάμποσους έκνευριστικούς μήνες, με απανωτές αποτυχίες, με τις αλλαγές προπονητών, ήρθε στο καταλληλότερο χρονικό σημείο η πιο σωστή κίνηση που έγινε μέσα στη χρονιά. Η πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή.

Τέλος καλό όλα καλά, όμως το πανηγύρι τελείωσε. Ήρθε η στιγμή να γίνει ένας σοβαρός απολογισμός και με ειλικρίνια και αντικειμενικότητα να αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες που του αναλογούν. Διότι είναι ένα έργο που έχουμε ξαναδεί, οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι, και δεν επιθυμούμε να ζήσουμε τα ίδια και στην επόμενη χρονιά.

Ο κακός μεταγραφικός σχεδιασμός μας έβαλε μέσα στη σεζόν με ελλείψεις. Έγιναν επιλογές που στοίχισαν στην ομάδα ενώ είναι και το κομμάτι της επιλογής των προηγούμενων μας προπονητών.

Η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, μέχρι την έλευση του νέου προπονητή και η γενικότερη κακή ψυχολογία της είναι θέματα που σίγουρα πρέπει να τα δούμε.

Ο κόσμος έδειξε ξανά πόσο πολύ αγαπά αυτή την ομάδα και πόσο την νοιάζεται. Είμαστε σίγουροι πως η διοίκηση αυτό το αναγνωρίζει και θα δουλέψει για να του προσφέρει του χρόνου μία ομάδα αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της.

Μπράβο για το κύπελλο. Τέλος όμως το πανηγύρι. Πρέπει να αρχίσει σοβαρή δουλειά διότι έχουμε αγωνιστική διαφορά να καλύψουμε από πολλές ομάδες.