Home TOP NEWS Οι αλλαγές έκαναν την αλλαγή και μας… έδωσαν το τρόπαιο!

Οι αλλαγές έκαναν την αλλαγή και μας… έδωσαν το τρόπαιο!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πιστώνεται σε μεγάλο βάθμο τη νίκη επί της ΑΕΛ και την κατάκτηση του κυπέλλου.


Ο Κύπριος κόουτς καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν συγκεντρωμένος και έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, ενώ μπορούμε να πούμε ότι, διάβασε πολύ σωστά το παιχνίδι και εκεί που είδε ότι χρειαζόταν διορθωτικές κινήσεις η ομάδα τις έκανε στο κατάλληλο χρονικό σημείο.

Οι πρώτες αλλαγές του Κύπριου τεχνικού στον τελικό έγιναν στο 58ο λεπτό. Στην πρώτη δόση των άλλαγων έβγαλε τους Ζαχαρίου και Μιξ και έβαλε στην θέση τους τον Παπουλή και τον Μπασίρου αντίστοιχα, στο 74ο λεπτό έριξε στην “μάχη” τον Μπεζούς αποσύροντας από το γήπεδο τον Κακουλλή, ενώ οι άλλες δύο έγιναν στο 90+2 για να ροκανίσει χρόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία είχε το προβάδισμα

Πάντως οι τρεις από τις πέντε αλλαγές του Κύπριου του βγήκαν στο 100%. Οι Μπασίρου, Μπεζούς και Παπουλής μπήκαν στο παιχνίδι και άλλαξαν την εικόνα της ομάδας μας και βοήθησαν τα μέγιστα για να πετύχει τον στόχο της. Ο Διεθνής από τις Κομόρες με τις αντοχές και τα πνευμόνια του βοήθησε στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Μπεζούς κράτησε μπάλα για την ομάδα μας, ενώ ο Παπουλής ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα με τις διεισδύσεις.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι, οι τρεις προαναφερθέντες είχαν συμμετοχή στο “χρυσό” γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Μπασιρού ήταν αυτός που έδωσε την μπάλα στον Μπεζούς, ο δεύτερος με την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει την κράτησε όσο έπρεπε, για να έρθει στην συνέχεια να την δώσει στον Παπουλή, με τον τελευταίο να δίνει την “μαγική” ασίστ στον Καρίμ για το 0-1.

Οι αλλαγές λοιπόν του Σωφρόνη Αυγουστή έκαναν την αλλαγή και ουσιαστικά ήταν αυτές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να γείρει η πλάστιγγα στον τελικό με το μέρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δείτε το βίντεο που δείχνει χαρακτηριστικά τα όσα γράφουμε πιο πάνω: