Home TOP NEWS Πάει για επέμβαση ο Νικόλας!

Πάει για επέμβαση ο Νικόλας!

Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας μας, Νικόλας Παναγιώτου, τις επόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση κοιλιακών προσαγωγών προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στην συγκεκριμένη περιοχή.


Η επέμβαση που θα κάνει ο Νικόλας Παναγιώτου προγραμματίστηκε να γίνει με το τέλος της σεζόν και συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, συνεπώς ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και μετά θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Να σημειώσουμε ότι, ο 23χρόνος αμυντικός της ομάδα μας ήταν πέρα για πέρα μια σημαντική μονάδα για τον Σωφρόνη Αυγουστή, με τον Κύπριο κόουτς να βρίσκει στο πρόσωπο του την λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο Παναγιώτου στα τελευταία 14 παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλες τις διοργανώσεις αγωνίστηκε στα 11 και μάλιστα ως βασικός, ενώ στα τελευταία ματς ο νεαρός αμυντικός έσφιξε τα δόντια με το συγκεκριμένο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποκατάσταση μετά την χειρουργική επέμβαση αναμένεται να διαρκέσει περίπου έναν μήνα, συνεπώς ο Παναγιώτου θα είναι έτοιμος να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.