Home TOP NEWS Παπουλής: Ευχαρίστησε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – “Αυτά που είχα ονειρευτεί...

Παπουλής: Ευχαρίστησε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – “Αυτά που είχα ονειρευτεί είναι λιγότερα απο αυτά που εισέπραξα”


Στο πάρτι των κυπελλούχων που έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό μπαράκι της Λευκωσίας, ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε την τιμητική του ήταν ο Φώτης Παπουλής.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός της ομάδας μας μετά τον τελικό και στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι σταματάει το ποδόσφαιρο στα 38 του χρόνια προσφέροντας πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι μόνο.

Ο Παπουλής μάλιστα έκανε και μια σύντομη δήλωση στο πάρτι και ευχαρίστησε όλους όσους ήταν δίπλα του σε αυτά τα τρία χρόνια που βρισκόταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Πρόεδρο, τον αναπληρώτη Πρόεδρο, μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο στο Staff του συλλόγου.

Η δήλωση: “Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συναναστρέφομαι εδώ και τρία χρόνια. Οι περισσότεροι είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ιδέας που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κάθε ένας έχει τον δικό του χώρο μέσα σε αυτή την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους ένα – ένα ξεχωριστά. Απο την μεριά μου να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της τεράστιας ομάδας και να κάνω όλα μου τα όνειρα μου πραγματικότητα, τον Δημήτρη Γρηγόρη, τον κ.Σίμο Ταραπουλούζη, όλους τους προπονητές που είχα, τους ανθρώπους που βλέπω καθημερινά στην ομάδα, τους φροντιστές, τον Θανάση, θα ξεχάσω πολλούς ένα ευχαριστώ σε όλο το τιμ. Ευχαριστώ πάρα πολύ, αυτά που είχα ονειρευτεί είναι λιγότερα απο αυτά που εισέπραξα και όλη αυτή η αγάπη που πήρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου και θα θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγαλύτερη νοσταλγία, η μεγαλύτερη προσμονή είναι όποτε έρχομαι εδώ να ξέρω ότι έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και νιώθουν ωραία για μένα.”

Δείτε το απόσπασμα με την τοποθέτηση του Παπουλή σε βίντεο που δημοσίευσε στα ΜΚΔ ο Κώστας Βασιλείου: