Home TOP NEWS H επιθυμία του Γιάνσον, η ειδική συμφωνία και η νέα σελίδα που...

H επιθυμία του Γιάνσον, η ειδική συμφωνία και η νέα σελίδα που ανοίγει για την ΟΜΟΝΟΙΑ


Δείχνει μάλλον ξεκάθαρο πλέον, πως ο Γέσπερ Γιάνσον θα είναι σύντομα μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από τη Σουηδία προκύπτει η επιβεβαίωση. Σύμφωνα με τα μέσα της χώρα ο 52χρονος Γιάνσον είναι μία ανάσα από το να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο Γιάνσον αφήνει μεγάλο κενό με την αποχώρηση του, φαίνεται κι από το ότι η Χάμαρμπι θέλησε να τον κρατήσει για ένα διάστημα ώστε να έχει συμβουλευτικό ρόλο. Αυτό θα ισχύσει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Ήταν μέρος της ειδικής συμφωνίας που έγινε για να τον αφήσουν να αποχωρήσει.

Οπότε ο Γιάνσον θα είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (31 Αυγούστου) θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο στη Χάμμαρμπι εξ’ αποστάσεως.

Τον ήθελε στο πόστο του η Σουηδική ομάδα και γι’ αυτήν αποτελεί απώλεια η φυγή του, όμως ήταν απόφαση του ίδιου του Γιάνσον να αποδεσμευτεί και πλέον φαίνεται πως όλα πήραν το δρόμο τους.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ανοίγει σε λίγες μέρες μία νέα σελίδα με την ευχή πως η νέα συνεργασία θα φέρει και νέες μεγάλες επιτυχίες για το τριφύλλι.