Home TOP NEWS Η ίδρυση ενός ακόμα οργανωμένου συνόλου στη Λευκωσία είναι γεγονός

Η ίδρυση ενός ακόμα οργανωμένου συνόλου στη Λευκωσία είναι γεγονός


Εκδόθηκε ανακοίνωση μέσω της οποίας δίνεται η ενημέρωση για την ίδρυση ενός ακόμη Συνδέσμου Φιλάθλων στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικά:

Ημερομηνία: 08/06/2023
Περήφανε Πράσινε Λαέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ,
Με την παρούσα ανακοίνωση, κάνουμε γνωστό, οτι μετά από πρωτοβουλία μιας ομάδας αγνών οπαδών της ιδέας που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και μετά από πολλές προσπάθειες, προχωρούμε στην ίδρυση ενός νέου οργανωμένου συνόλου με την επωνυμία ‘’ΣΥ. ΦΙ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ’’.

θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Συ.Φι Λευκωσίας και ιδιαίτερα το κεντρικό μας οργανωμένο σύνολο ‘’ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ’’, αφού ύστερα απο συνεννόηση και με την δική τους σύμφωνο γνώμη, ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά την ίδρυση και λειτουργία του συνδέσμου μας. Ενός συνδέσμου που δημιουργήθηκε με τις καλύτερες και τις πιο αγνές προθέσεις για να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες του Συλλόγου μας πάντα με γνώμονα το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ενημερώνουμε λοιπόν τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ της Δυτικής Λευκωσίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ότι αρχίζουν εγγραφές μελών στον σύνδεσμο μας και καλούμε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Βασικός σκοπός μας, είναι να μαζέψουμε και να οργανώσουμε την νεολαία της ευρύτερης περιοχής και να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για τον απλό ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Θέλουμε ολόχρονα να νιώθει ο ΟΜΟΝΟΙΑτης πως έχει τον δικό του χώρο!

Εννοείται πως ταυτόχρονα κύριο μας μέλημα είναι η δυναμική μας παρουσία στο γήπεδο και η ενίσχυση της οργανωμένης μας κερκίδας σε όλους τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ο σύνδεσμος του ΣΥ. ΦΙ Δυτικής Λευκωσίας βρίσκεται πάνω από το σωματείο της Θυέλλας Κοκκινοτριμιθιάς και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το συμβούλιο του σωματείου της ΘΥΕΛΛΑΣ για την παραχώρηση του χώρου για να στεγαστεί αυτή η νέα και μεγάλη μας προσπάθεια.

Σας περιμένουμε όλους!
Με εκτίμηση,
Συμβούλιο
ΣΥ. ΦΙ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ