Home TOP NEWS Να βρεί και να φέρει κάτι καλό για μπροστά

Να βρεί και να φέρει κάτι καλό για μπροστά

Μια από τις κινήσεις που αναμένεται να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι και αυτή για τον επιθετικό που θα έρθει να συμπληρώσει τους Κακουλλή και Καρίμ Ανσαριφάρντ.


Ο Ιρανός επιθετικός αν και άργησε να πάρει μπρος στην σεζόν που πέρασε στην συνέχεια απέδειξε με την κλάση του πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι και με σωστή προετοιμασία και σωστή καθοδήγηση τον περιμένουμε ακόμη καλύτερο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Απ’ την άλλη ο Ανδρόνικος Κακουλλή έκανε μια σπουδαία χρονιά, είναι ένας εξελισσόμενος ποδοσφαιριστής και ο κόουτς θα περιμένει ακόμη περισσότερα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστής επιθυμεί να φέρει στο “Ηλίας Πούλλος” ένα φορ που θα έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά του σε σύγκριση με τον Ιρανό παίκτη που αναλαμβάνει τον ρόλο του πλέι μέικερ στην επίθεση.

Ο Κύπριος κόουτς λοιπόν αναζητά έναν επιθετικό παίκτη που να είναι ταχύτατος – ακόμα ταχύτερος από τον Αρτέμ Μπεσεντίν – και δυναμικός, έναν παίκτη που να κατέχει τη μπάλα, να έχει ισχυρά πόδια και να είναι ικανός να επιτεθεί σε κάθε στιγμή. Θέλει επίσης να μπορεί να περάσει ανάμεσα από τις γραμμές της αντίπαλης άμυνας, να κάνει συνδυαστικές κινήσεις και να μπορεί να εκμεταλλευτεί τον χώρο πίσω από την άμυνα. Και φυσικά, όταν βρίσκεται στην περιοχή, να έχει την αίσθηση του γκολ.

Αυτά τα χαρακτηριστικά προσθέτουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ μια πληρέστατη τριάδα φορ μεγάλων φιλοδοξιών, συμπληρώνοντας τις ικανότητες των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ανδρόνικου Κακουλλή, άλλωστε θα είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο αυτό για την ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει βασικούς στόχους  την επιστροφή στην κορυφή και την Ευρωπαϊκή διάκριση.