Home TOP NEWS Τι να περιμένουμε τις επόμενες δύο βδομάδες από πλευράς Εταιρείας;

Τι να περιμένουμε τις επόμενες δύο βδομάδες από πλευράς Εταιρείας;

Η αγωνία των τελευταίων ημερών ήρθε να δώσει την θέση της στην ηρεμία στις τάξεις των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σωματείο και Εταιρεία μετά από ένα “μαραθώνιο” διαβουλεύσεων και συζητήσεων κατάφεραν να τα βρουν και έδωσαν τα χέρια μια εξέλιξη που χαροποιήσε άπαντες.


Η όλη η ιστορία με το Διοικητικό και το ιδιοκτησιακό κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κλείσει ως ένα σημείο, το μόνο που απομένει για να μπει μια οριστική τελεία σε όλο αυτό το ζήτημα, είναι να εγκριθεί η συμφωνία στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει πιθανότατα ή στις 8 ή στις 9 Ιουλίου μιας και συμπληρώνονται οι 15 μέρες από την ημέρα της σύγκλισης.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα και για να μην σπαταλαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος μιας και η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα και πλησιάζουμε τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας, περιμένουμε από πλευράς Εταιρείας ότι, αυτές τις δύο βδομάδες θα αναλωθεί στα δικά της σημαντικά κεφάλαια.

Σίγουρα όλοι στο πράσινο στρατόπεδο υποδέχθηκαν με μεγάλη ικανοποίηση την τελευταία εξέλιξη, ωστόσο το επόμενο δεκαπενθήμερο και μέχρι την ΓΣ, θα πρέπει και επιβάλλεται από πλευράς της Εταιρείας να δουλέψουν στα δικά τους σημαντικά ζητήματα που έμειναν ανοικτά, ελέω της αβεβαιότητας που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα πριν από την συμφωνία.

Την ώρα λοιπόν, που στην Εταιρεία θα περιμένουν την ΓΣ για να εγκριθεί η συμφωνία. θα πρέπει χωρίς καμία δικαιολογία και όλοι ανεξαιρετώς να βάλουν για τα καλά μπρος τις “μηχανές”, να ανοίξουν την στρόφιγγα των χρημάτων και να αρχίσουν να υλοποιούν τα θέλω, τόσο των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, όσο κι αυτά του Σωφρόνη Αυγουστή και των συνεργατών του.