Home TOP NEWS Αρκετή μελέτη, μπόλικη προετοιμασία, σκληρή δουλειά και… ιδιαίτερη προσοχή!

Αρκετή μελέτη, μπόλικη προετοιμασία, σκληρή δουλειά και… ιδιαίτερη προσοχή!

Ο Σωφρόνης Αυγουστής θα συναντήσει για δεύτερη φορά την Καμπάλα στον δρόμο του, αυτή τη φορά ως προπονητής, με σκοπό να εκδικηθεί την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον επόμενο προκριματικό γύρο.


Αφού πέρασαν αρκετά χρόνια από την προηγούμενη συνάντηση με την Καμπάλα, οι συνθήκες έχουν αλλάξει αισθητά για την ομάδα. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα τώρα, και ο Σωφρόνης Αυγουστής να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του.

Επιπλέον, είναι αξιοσημείωτο ότι ο κόουτς μας δεν μπορεί να έχει λεπτομερή γνώση για την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, καθώς έχουν σημειωθεί πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και αναμένονται πολλές μεταγραφές, πράγμα που θα δυσκολέψει τον ρόλο του στο σκάουτινγκ.

Σε αντίθεση με την ΟΜΟΝΟΙΑ, η Καμπάλα που θα αντιμετωπίσουμε σε 26 βράδια θα είναι μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα, με νέα ποδοσφαιρικά στελέχη και θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσοχή, συγκέντρωση και σωστή προετοιμασία προκειμένου να την νικήσουμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.