Home TOP NEWS Εράκοβιτς: «Κατάλληλη η ΟΜΟΝΟΙΑ για εμένα. Μπορεί να είναι ένα σκαλοπάτι γιατί...

Εράκοβιτς: «Κατάλληλη η ΟΜΟΝΟΙΑ για εμένα. Μπορεί να είναι ένα σκαλοπάτι γιατί είμαι νεαρός»


Ο Νόβιτσα Εράκοβιτς μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της ομάδας μας:

Νόβιτσα καλωσόρισες στην ομάδα. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά τη μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ;
Ευχαριστώ. Όλα είναι τέλεια. Τα παιδιά και το προπονητικό είναι πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να δείξω πολλά πράγματα στο γήπεδο.

Πρώτη φορά εκτός Μαυροβουνίου. Πώς περιμένεις αυτή την ποδοσφαιρική εμπειρία;
Θεωρώ πως αυτή η ομάδα είναι η κατάλληλη για εμένα και μπορεί να είναι ένα σκαλοπάτι γιατί είμαι νεαρός. Για ακόμη μία φορά, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι φοβερά, όταν ήρθα διέκρινα ότι είναι καλοί φίλοι μεταξύ τους και έτσι νομίζω πως για εμένα θα είναι εύκολο να προσαρμοστώ.

Ποιοι είναι οι κύριοι παράγοντες που σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;
Ήξερα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Αποφάσισα να έρθω γιατί εδώ πιστεύω ότι μου ταιριάζει και πως είναι η καλύτερη απόφαση για εμένα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ψηλούς στόχους σε Κύπρο και Ευρώπη κάθε χρόνο. Πώς το σχολιάζεις;
Κάθε παίκτης θα ήθελε να έρθει σε μια ομάδα που έχει ψηλούς στόχους και παλεύει για την 1η θέση. Στην Ευρώπη θα προσπαθήσουμε να μπούμε στους ομίλους, όπως πέρσι και θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί αυτό.

Ποιο είναι το πρώτο μήνυμά σου στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;
Γνωρίζω για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ότι είναι οι πιο πολλοί οπαδοί στην Κύπρο. Ελπίζω σε κάθε αγώνα να βλέπω πολύ κόσμο στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν όπως πέρσι που η ομάδα πήρε το Κύπελλο. Ελπίζω φέτος να τα πάμε ακόμα καλύτερα.