Home TOP NEWS Να “ζευγαρώσει” τις νίκες της σε ξεκίνημα πρωταθλήματος τέσσερα χρόνια μετά!

Να “ζευγαρώσει” τις νίκες της σε ξεκίνημα πρωταθλήματος τέσσερα χρόνια μετά!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα, με ευρεία νίκη, με 4-0 επί της Νέας Σαλαμίνας, πετυχαίνοντας έτσι, νίκη σε πρεμιέρα πρωταθλήματος τεσσέρα χρόνια μετά, τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν την σεζόν 2019-2020 όταν νίκησε την Δόξα με γκολ του Ματ και Μποτεάκ.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή έχει αφήσει πίσω του για τα καλά την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους” κι άπαντες έχουν επικεντρωθεί και συγκεντρωθεί στον επόμενο αγώνα, ο οποίος θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο(26/8) με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Έχοντας την ψυχολογία και την αγωνιστική ώθηση με το μέρος της η ομάδα μας από τη νίκη στην πρεμιέρα, θα ταξιδέψει στην Πάφο το απόγευμα του Σαββάτου και θα επιδιώξει να “ζευγαρώσει” τις νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει να το πετύχει σε ξεκίνημα πρωταθλήματος επίσης μια τετραετία.

Η ομάδα μας, την τελευταία φορά που κατάφερε να πετύχει νίκες σε πρεμιέρα και αμέσως μετά στην 2η αγωνιστική, ήταν την σεζόν 2019 – 2020. Όπως προαναφέραμε νίκησε στην 1η αγωνιστική την Δόξα Κατωκοπιάς με 2-0 και μετά ακολούθησε η εντός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας με το ίδιο σκορ, έχοντας ως σκόρερ τους Μαυρία και Ματ.

Οι “πράσινοι” πάντως θα ταξιδέψουν σε δύο μέρες για την Πάφο για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα των Πολεμιδιών με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με σύμμαχο και συμπαραστάτη τον 12ο παίκτη, ο οποίος έχει στην διάθεση του 5.500 εισιτηρία, θα προσπαθήσουν να πετύχουν το “διπλό” για να πάνε με το απόλυτο στο ντέρμπι “αιωνίων”.

***Φώτο: Στιγμιότυπο με τον Λέτσιακς στο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα την σεζόν 2019-2020 όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ “ζευγάρωσε” τις νίκες της

 

Χ