Home TOP NEWS Πάνε 4 χρόνια…

Πάνε 4 χρόνια…


Η τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον πρώτο της αγώνα ήταν το καλοκαίρι του 2019, για τη σεζόν 2019/20, η οποία διεκόπη και μας βρήκε στο τέλος στην πρώτη θέση. Είχαμε κερδίσει τότε τη Δόξα στο Μακάρειο με σκόρερ τους Ματ και Μποτεάκ.

Την επόμενη χρονιά, το 2020/21, η πρώτη δοκιμασία στο πρωτάθλημα ήταν στη Πάφο. Φέραμε ισοπαλία 2-2, με τον Μποτεάκ να σκοράρει δις. Εκείνη η χρονιά μας βρήκε στο τέλος πρωταθλητές.

Ακολούθησαν δύο χρονιές μετριότατες στο πρωτάθλημα. Το πρώτο μας παιχνίδι τη χρονιά 2021/22 δεν ήταν για την πρώτη αγωνιστική αλλά για τη δεύτερη. Είχαμε πάει να παίξουμε στην Αρένα κόντρα στην ΑΕΚ και με το καλημέρα καταγράψαμε την πρώτη μας ήττα. Η 7η θέση ήταν το τελικό μας πλασάρισμα στο πρωτάθλημα.

Και η περσινή χρονιά μας βρήκε να επισκεπτόμαστε ξανά την Πάφο. Απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας γίναμε το θύμα της πρώτης μεγάλη έκπληξης της σεζόν. Χάσαμε με 1-0 από την Παφίτικη ομάδα. Έκτοι τερματήσαμε πέρσι.

Φέτος μπαίνυμε με όνειρα και φιλοδοξίες για τίτλο και θέλουμε να αλλάξουμε στην πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα αυτό που συμβαίνει τις προηγούμενες τριες χρονιές και δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε.