Home TOP NEWS Ξέρει τις απαιτήσεις, πήρε γεύση από την αγάπη του κόσμου και έχει...

Ξέρει τις απαιτήσεις, πήρε γεύση από την αγάπη του κόσμου και έχει την ευθύνη!


Η τελευταία μεταγραφη μας ήταν αυτή του Βέλικο Σίμιτς στις 17 Ιουλίου. Θεωρήσαμε δεδομένο πως η ομάδα θα έκανε κίνηση για μέσο, ύστερα από την απώλεια του Εράκοβιτς, θεωρήσαμε δεδομένο επίσης ότι θα κάναμε κίνηση και για επιθετικό, ίσως και για άλλον ένα αμυντικό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γέσπερ Γιάνσον ο Σίμιτς είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει τον Εράκοβιτς ενώ σε ότι αφορά στον επιθετικό έδειξε να είναι ικανοποιημένος από τις επιλογές των Κακουλλή και Ανσαριφάρντ. Σε ότι αφορά στην άμυνα, ούτε λόγος για ενίσχυση.

Η περίπτωση του Αμό είναι ανοικτή και είναι πιθανόν τελικά να αποτελέσει μεταγραφή.

Και μπορεί ο Σουηδός αθλητικός διευθυντής να λέει πως η ομάδα δεν καίγεται για μεταγραφή όμως η αλήθεια είναι πως τα νούμερα, η απόδοση, το περσινό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, είναι εκεί για να καταδείξουν αν αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ενίσχυση.

Διότι ουσιαστικά αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στην ομάδα και μπορούν άμεσα να την ενισχύσουν είναι οι Σεμέδο, Κουλιμπαλί και ο Σίμιτς, όταν αυτός ανεβάσει πλήρως το επίπεδο ετοιμότητας του. Από τον Σιπριάνο θα πρέπει να περιμένουμε μελλοντικά να δείξει…

Και η θέση η οποία «φωνάζει» πως πρέπει να καλυφθεί με άλλη μία επιλογή πρωτοκλασάτου παίκτη είναι αυτή του επιθετικού. Τα οκτώ γκολ του Κακουλλή πέρσι και τα 7 του Καρίμ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν είναι αρκετά.

Καταθέτουμε την άποψη μας ελπίζοντας πως ο Γιάνσον και οι συνεργάτες του έχουν απόλυτη γνώση του πως χειρίζονται τα δεδομένα στο ρόστερ.

Εμείς πάντως λέμε ξεκάθαρα πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα περιμένουμε ποιοτική ενίσχυση με παίκτες της διαφοράς.

Μεταφράζουμε το «δεν είναι επείγον να γίνουν μεταγραφές», που είπε ο Γιάνσον, ως μία θέση που αφορά στα αμέσως επόμενα παιχνίδια και όχι για την τελική διαμόρφωση του ρόστερ με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Είναι βέβαιο πως γνωρίζει ο Αθλητικός Διευθυντής το βάρος που του αναλογεί, έχει καταλάβει το πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος της ομάδας και ότι περιμένει από την ομάδα κάτι εντυπωσιακά διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια.