Home TOP NEWS 90λέπτο ο Λανγκ στη νίκη της Ουγγαρίας επί της Σερβίας – Υποχρεώσεις...

90λέπτο ο Λανγκ στη νίκη της Ουγγαρίας επί της Σερβίας – Υποχρεώσεις απόψε για τους Κύπριους Διεθνείς

Ο Άνταμ Λανγκ αγωνίστηκε ως βασικός στο νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής Ουγγαρίας με αντίπαλο την Εθνική Σερβίας.


Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, ο οποίος είναι σταθερός στις βασικές επιλογές του Μάρκο Ρόσι, αγωνίστηκε σε όλο το 90λέπτο και βοήθησε με την σειρά του, την Εθνική του ομάδα να πανηγυρίσει την τρίτη της νίκη στον όμιλο της, η οποία ήρθε εκτός έδρας με 2-1 κόντρα στην Σερβία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Λανγκ να σημειώσουμε ότι πρωπορεύεται στον όμιλο του με 10 βαθμούς, μετρώντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Μετά τον Άνταμ Λανγκ, απόψε θα ριχθούν στην “μάχη” οι Κύπριοι διεθνείς. Οι Κωνσταντίνος Παναγή, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Λοΐζος Λοΐζου και Ανδρόνικος Κακουλλής βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα απέναντι στη Σκωτία (ΑΕΚ Αρένα, 21:45) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Το ενδιαφέρον λοιπόν, απόψε στρέφεται στο γήπεδο της Λάρνακας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν να δουν ποιοι από τους Πράσινους Διεθνείς θα πάρουν λεπτά συμμετοχής, και σίγουρα θέλουν να δουν αυτούς που θα πάρουν αγωνιστικό χρόνο να έχουν μια καλή και θετική παρουσία και παράλληλα να μην προκύψει το οποιοδήποτε απροόπτο.

Μετά την Σκωτία, η Εθνική μας θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Εθνική Ισπανίας την ερχόμενη Τρίτη και ακολούθως οι διεθνείς μας θα επιστρέψουν για να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιστές αρχίζοντας την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ που θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου.