Home TOP NEWS Ιδιαίτερο το ενδιαφέρον στο αυριανό φιλικό

Ιδιαίτερο το ενδιαφέρον στο αυριανό φιλικό

Λόγω του ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την βδομάδα μας στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας έκλεισε φιλικό με την ΜΕΑΠ, το οποίο θα γίνει αύριο (7/9) στο Μακάρειο Στάδιο.


Από το “Ηλίας Πούλλος” αυτό το διάστημα απουσιάζουν συνολικά 12 ποδοσφαιριστές και όσοι έμειναν θα προσπαθήσει ο Σωφρόνης Αυγουστή μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και το αυριανό φιλικό να τους κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση, αφού με την επανέναρξη θα έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΛ (εκτός) και Άρη (εντός).

Θα είναι μια ευκαιρία λοιπόν για τον Κύπριο κόουτς να δώσει χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν κατέγραψαν πολλά λεπτά στα επίσημα παιχνίδια, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά και τον Φράνσον να αγωνίζεται, ο οποίος ίσως κληθεί με την επανέναρξη να βαηθήσει ελέω απουσίας του τιμωρημένου Μπασιρού.

Πάντως το αυριανό παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι τόσο για το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά για τον λόγο ότι, κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται δανεικοί στην ΜΕΑΠ, όπως οι Αλέξαντρος Καϊάφας και Νικόλας Κυριακίδης, ενώ τις προάλλες ο Αλιούμ, Προκοπίου και Χρίστου αγωνίστηκαν σε άλλο φιλικό παιχνίδι με την φανέλα της ΜΕΑΠ.

Θα είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν, για τον Σωφρόνη Αυγουστή να δει από κοντά στο αυριανό φιλικό εν δράση και κάποια παιδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ίσως στο άμεσο μέλλον κληθούν να αγωνιστούν σε επίσημα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα.