Home TOP NEWS Ερωτηματικά στην άμυνα…

Ερωτηματικά στην άμυνα…


Τα τρία γκολ που δέχθηκε στον τελευταίο της αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ μάλλον αναγκάζουν τον προπονητή να προβεί σε αλλαγές. Όχι μόνο για το κέντρο της άμυνας αλλά και για τα άκρα.

Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε ξανά τον Σιπριάνο στο αριστερό άκρο. Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι όμως κάποια λάθη του Γιαν στον τελευταίο αγώνα ίσως τον κρατήσουν στον πάγκο.

Ο Μάθιους είναι καλά και παρά το γεγονός ότι πέρασε ένα διάστημα εκτός προπονήσεων λόγω ενός μικροπροβλήματος δεν αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Πάρη, ο οποίος επίσης ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο ετοιμότητας του.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας. Παναγιώτου, Λανγκ, Μίλετιτς, ακόμα και ο Κουλιμπαλί διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Λανγκ επιστρέφει από δύο γεμάτα ενενηντάλεπτα με την Ουγγαρία, ο Παναγιώτου έπαιξε βασικός στους δύο τελευταίους αγώνες μας, όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με την Εθνική ενώ ο Μίλετιτς δεν τα πήγε πολύ καλά στον τελευταίο αγώνα. Ο Κουλιμπαλί περιμένει ξανά την ευκαιρία του αφού το τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό στη Πάφο απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Ότι κι αν επιλέξει να κάνει ο Σωφρόνης θα πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιος ότι οι αμυντικοί του θα ανταποκριθούν σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα.