Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο 1-1: Τα βρίσκουμε σκούρα σε ένα παιχνίδι που δεν πάει καθόλου...

Ημίχρονο 1-1: Τα βρίσκουμε σκούρα σε ένα παιχνίδι που δεν πάει καθόλου καλά


Μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι η ομάδα και βγήκε από το ξεκίνημα μπροστά χάνοντας μάλιστα νωρίς μία καλή ευκαιρία με τον Καρίμ. Πριν συμπληρωθεί ωστόσο το πρώτο δεκάλεπτο, σε μία φάση που δεν μύριζε ευκαιρία και με ένα σου από μακριά, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Κυνηγήσαμε την ισοφάριση και τα καταφέραμε νωρίς με τον Κακουλλή. Το παιχνίδι στη συνέχεια ήταν κάπως ισορροπημένο με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βγάζει νευρικότητα στο γήπεδο και να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μάλιστα ήταν η ΑΕΖ η ομάδα που κράτησε περισσότερο μπάλα, έχασε την καλύτερη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να απειλήσει.

Η καλή στιγμή με τον Σεμέδο στο 40′ δεν έφερε γκολ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία.

Έχασε τρεις τεράστιες ευκαιρίες η ΑΕΖ στο τέλος του ημιχρόνου, με ένα δοκάρι και δύο αποκρούσεις του Φαμπιάνο, έχασε και η ΟΜΟΝΟΙΑ φάση με τον Κακουλλή.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο σουτ στο παιχνίδι έγινε από τον Φράνγκο της ΑΕΖ στο 2ο λεπτό πάνω στον Φαμπιάνο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 3ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ ο οποίο σέντραρε στη περιοχή, ανέμενε ο Καρίμ που έπιασε σουτ με μία, το βολέ του όμως αποκρούστηκε από τον Μπέκερ.

Στο 9ο λεπτό ο Κάστρο βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια έξω από τη περιοχή μας, έκανε το σουτ από απόσταση και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. 

Στο 18ο λεπτό ο Σίμιτς έδωσε κάθετα στον Καρίμ ο οποίος κινήθηκε από δεξιά, ξεπέρασε τον αντίπαλο του και έδωσε πάσα στον Κακουλλή στο ύψος του πέναλτι, αυτός πλάσαρε και σκόραρε για να ισοφαρίσει. 

Εκτελέστηκε κόρνερ στο 25′, έκανε κεφαλιά ο Παναγιώτου πάνω στον Μπέκερ.

Στο 30ο λεπτό ο Σεμέδο κουβάλησε τη μπάλα μέχρι τα όρια της αντίπαλης περιοχής, έκανε ένα συρτό σουτ το οποίο αποκρούστηκε έυκολα από τον τερματοφύλακα.

Ευκαιρία έχασε η ΑΕΖ με τον Κάστρο ο οποίος συνδυάστηκε με τον Χατζηβασίλη, έκανε σουτ στη γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος έπεσε και απέκρουσε.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μάθιους για φάουλς έξω από τη περιοχή σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΖ.

Ευκαιρία έχασε ο Σεμέδο στο 40ο λεπτό. Πήρε πάσα από τον Λέτσιακς στη περιοχή, πλάσαρε αδύναμα πάνω σε αμυνόμενο.

Έκανε λάθος ο Λέτσιακς ο οποίος έδωσε πίσω στον Χατζηβασίλη που τον έβγαλε μόνο με τον Φαμπιάνο, πλάσαρε όμως ο Βραζιλιάνος απέκρουσε. Στο 45ο λεπτό.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φαμπιάνο έκανε άλλη μία μεγάλη απόκρουση σε πλασέ του Ντιγκινί μπροστά στο τέρμα.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Σεμέδο να σεντράρει για τον Κακουλλή στο δεύτερο δοκάρι, η κεφαλιά του μπροστά στο τέρμα έφυγε ψηλά.

Σουτ με δύναμη έκανε ο Χατζηβασίλης με τη μπάλα να κτυπά στο δοκάρι.