Home TOP NEWS Ομάδα παραγωγική, πρώτη στην επίθεση, κρίμα που δεν είναι πρώτη και στη...

Ομάδα παραγωγική, πρώτη στην επίθεση, κρίμα που δεν είναι πρώτη και στη βαθμολογία


Είναι κρίμα το ότι σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχουμε κάνει δώρα βαθμούς σε ομάδες τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες. Ναι μεν λέμε πολλές φορές τη φράση κλισέ… δεν παίζουμε μόνοι, όμως όντες ανώτεροι από Καρμιώτισσα, ΑΕΛ και ΑΕΖ, έπρεπε σήμερα να είχαμε κι άλλους βαθμούς στη συγκομιδή μας.

Βέβαια η απόσταση από την πρώτη θέση είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Μόλις δύο βαθμοί είναι η διαφορά μας από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα χαθούν πολλοί βαθμοί.

Το θετικό είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αρέσει στο γήπεδο. Είναι ομάδα που παράγει καμιά 20ριά φάσεις στο παιχνίδι της και είναι σήμερα, με τα 17 τέρματα που πέτυχε στα 7 πρώτα παιχνίδια, η πρώτη επίθεση του πρωταθλήματος. Είναι στοιχείο που ταιριάζει απόλυτα στη φύση της ομάδας μας και προκαλεί καλά συναισθήματα και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Για την άμυνα τα είπαμε. Χρειάζονται διορθώσεις. Αυτό δεν αφορά αποκλειστικά την τετράδα πίσω ή το δίδυμο των σέντερ μπακ, αλλά τη γενικότερη αμυντική λειτουργία από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που σκοράρουμε με ευκολία και φτιάχνουμε σωρεία φάσεων σε κάθε παιχνίδι, αν φτιάξουν τα πράγματα πίσω τότε θα έχουμε καλό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας.