Home TOP NEWS H ευκαιρία του να αποδείξει ότι έχει ακόμα να δώσει

H ευκαιρία του να αποδείξει ότι έχει ακόμα να δώσει


Στην αρχή της χρονιάς η κίνηση απόκτησης του Μαρκίνιος Σιπριάνο έγινε για να δοθεί στον προπονητή μία επιπλέον επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος ήρθε για να δίνει στηρίγματα στον Λέτσιακς, ο οποίος προοριζόταν για βασικός. Η πορεία όμως έδειξε άλλο πράγμα. Το γεγονός ότι φέτος ο Τσέχος δεν μπόρεσε να βρει έναν καλό εαυτό, εδωσε τη δυνατότητα στον Σιπριάνο να κερδίσει τη θέση στην εντεκάδα.

Στον αγώνα με τη Δόξα το Σάββατο, ο Σιπριάνο αποκόμισε μυικό τραυματισμό. Αναμένουμε μεν την ενημέρωση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, ωστόσο ακόμα και επιπόλαιος να είναι δεν θα είναι στη διάθεση του Ρέκνταλ στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Είναι δεδομένο πως κόντρα στον Διγενή Ύψωνα και την ΑΕΖ ο Σιπριάνο θα είναι εκτός.

Και τώρα είναι που δίνεται μία τελευταία ευκαιρία στον Γιαν να μπορέσει να δείξει ότι ακόμα έχει να δώσει στην ομάδα. Την αξία του όλοι τη γνωρίζουν και τις ικανότητες του στο γήπεδο. Η ομάδα σήμερα τον χρειάζεται και είναι η στιγμή να δείξει αγωνιστική συνέπεια και επαγγελματισμό.