Home TOP NEWS Η παραμονή Ρέκνταλ, η σύνδεση με Γιάνσον και… ο Σωφρόνης Αυγουστή

Η παραμονή Ρέκνταλ, η σύνδεση με Γιάνσον και… ο Σωφρόνης Αυγουστή


Ο Σταύρος Παπασταύρου στην συνέντευξη που παραχώρησε κλήθηκε να απαντήσει και για τον Τσέντιλ Ρέκνταλ, ο οποίος επιλέχθηκε από τον Γέσπερ Γιάνσον για να αναλάβει το πόστο του προπονητή στην ομάδας μας μετά την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας απάντησε στο αν θα παραμείνει ο κύριος Ρέκνταλ και είπε ότι δεν υπάρχουν κάποια σχέδια για να την αντικατάσταση του, ενώ τόνισε ότι θα κριθεί από μόνος του και όχι επειδή τον έφερε ο Γιάνσον.

Επίσης δήλωσε ότι, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει θέμα για την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Μιας και μιλάμε για αλλαγές, θα παραμείνει ο κύριος Ρέιχνταλ στην ΟΜΟΝΟΙΑ;  “Είναι ο προπονητής μας σήμερα. Δεν έχουμε κάποια σχέδια σήμερα για να τον αντικαταστήσουμε. Καταλαβαίνω ότι δέχεται κριτική αλλά δεν είναι…”

Ρωτάμε και λόγω του γεγονότος, ότι τον έφερε ο κύριος Γιάνσον. “Εντάξει, αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε τον προπονητή επειδή τον έφερε κάποιος που απέτυχε για εμάς. Θα πρέπει να κριθεί από μόνος, για τις αποφάσεις και τις επιτυχίες ή αποτυχίες που θα έχει.”

Όλο αυτό που έχει γραφτεί από οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν είναι κάτι επίσημο, να φέρετε πίσω τον Σωφρόνη Αυγουστή δεν υπάρχει; “Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.”