Home TOP NEWS Νίκη ψυχολογίας και ώθησης

Νίκη ψυχολογίας και ώθησης

Μπορεί η χθεσινή νίκη της ομάδας μας να μην ήρθε μετά από φαντεζί εμφάνιση, ωστόσο δεν παύει να θεωρείται αρκετά σημαντική, καθώς εκτός από βαθμούς, ήρθε να μπουστάρει την ομάδα μας με ψυχολογία και ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου έκαναν αυτό που χρειαζόταν στον χθεσινό παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκαν στο 100% τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και τις έκαναν γκολ και στην συνέχεια τόσο οι πρωταγωνιστές της νίκης, όσο και ο Ελλαδίτης κόουτς έκαναν σωστή διαχείριση του θετικού αποτελέσματας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, καλείται να “χτίσει” πάνω σε αυτό το σημαντικότατο “διπλό” και το τρίποντο το οποίο ήρθε πάνω σε μια ομάδα όπως είναι ο Άρης, κόντρα στον οποίο αγνοούσε τη νίκη σε επτά σερί παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορέσει να ελπίζει στην επίτευξη των στόχων, κατάκτηση θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και κατάκτηση κυπέλλου.

Άπαντες τώρα στο “Ηλίας Πούλλος” είναι στοχοπροσηλωμένοι στον επόμενο αγώνα, ο οποίος θα είναι κόντρα στην ΑΕΖ για την φάση των “8” του κυπέλλου Coca Cola.