Home TOP NEWS Η τρίτη προσπάθεια κόντρα στην ΑΕΖ να είναι και η… φαρμακέρη!

Η τρίτη προσπάθεια κόντρα στην ΑΕΖ να είναι και η… φαρμακέρη!

Από τις 13 ομάδες του πρωταθλήματος που αντιμετώπισε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο φετινό πρωτάθλημα οι μοναδικές που δεν κατάφερε ακόμη να νικήσει είναι η ΑΕΖ, αλλά και η ΑΕΚ Λάρνακας, τις οποίες θα αντιμετωπίσει στο επόμενο διάστημα για το κύπελλο και το πρωτάθλημα.


Κόντρα στην ομάδα από το Ζακάκι, η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε δύο φορές ισόπαλη, ενώ κόντρα στους “κιτρινοπράσινους” έμεινε στην ισοπαλία εντός εδράς (0-0) και εκτός έδρας γνώρισε την ήττα με (2-1).

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα τέσσερα παιχνίδια που προαναφέραμε κάθισαν δύο διαφορετικοί προπονητές στον πάγκο. Στο εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΖ (3-3) και ΑΕΚ (0-0) κόουτσαρε την ομάδα μας ο Σωφρόνης Αυγουστή, ενώ στα εκτός έδρα παιχνίδια στον πάγκο βρισκόνταν ο Τσέντιλ Ρέκνταλ.

Την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει και θα ψάξει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΖ με τρίτο προπονητή στον πάγκο της και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Αναστασίου. Όλοι λοιπόν ευελπιστούν ότι, η τρίτη απόπειρα για νίκη απέναντι στην ΑΕΖ θα είναι και η φαρμακερή και η ομάδα μας θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και κατ’ επέκταση την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Συνεπώς για τον Ελλαδίτη τεχνικό, τα δύο από τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν και μάλιστα τα οποία θα γίνουν στο ΓΣΠ, θα είναι τεράστια πρόκληση και θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να μπορέσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στις νίκες απέναντι σε δύο ομάδες που δεν γευτήκαμε ακόμη την χάρα της νίκης την φετινή σεζόν.