Home TOP NEWS Βγαίνει αποστολή για τον αγώνα στο Δασάκι

Βγαίνει αποστολή για τον αγώνα στο Δασάκι


Την τελευταία της προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό πραγματοποιεί σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σιέτιλ Ρέκνταλ είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει επιπλέον παίκτες στο αυριανό παιχνίδι αφού ο Αλιούμ επανέρχεται σίγουρα στην αποστολή ενώ μάλλον απόψε θα δούμε και τον Σίμιτς στην 23άδα για τον αγώνα.

Από κει και πέρα είναι ευχάριστο το γεγονός ότι δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα στους τελευταίους αγώνες ντέρμπι, έτσι αυξάνονται οι επιλογές που έχει στα χέρια του ο προπονητής μας για τον δύσκολο και γεμάτο παγίδες αγώνα που μας περιμένει.

Η ψυχολογία στην ομάδα είναι πολύ καλή. Οι διαδοχικές νίκες στα ντέρμπι με Απόλλωνα και Ανόρθωση δημιουργούν ελπίδες για κάτι καλό στο πρωτάθλημα και αν θέλουμε να τις διατηρήσουμε ή και να τις αυξήσουμε θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, πριν εισέλθουμε στα πλέι-οφ.

Θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές αύριο στο αρχικό σχήμα. Κάποια πράγματα μάλλον θα διαφοροποιηθούν στο κέντρο, στην αμυντική γραμμή αλλά και μεσοεπιθετικά. Θα αναμένουμε αρχικά απόψε να δούμε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα…