Home TOP NEWS Αναμένεται να είναι μεγάλη η προσέλευση στο ΓΣΠ την Κυριακή

Αναμένεται να είναι μεγάλη η προσέλευση στο ΓΣΠ την Κυριακή

Η νίκη με τον Αποέλ, αλλά και τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, είναι στοιχεία που κάνουν το επερχόμενο παιχνίδι με την Πάφο FC, το οποίο θα γίνει την Κυριακή (31/03) ακόμη πιο ενδιαφέρον, με τον κόσμο να ετοιμάζεται μάλιστα να δώσει σε αυτό βροντερό παρών.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, σε σημερινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM (95.0) ενημέρωσε πως υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις του κόσμου, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το παιχνίδι της Κυριακής κι αναμένεται η προσέλευση να ξεπεράσει αυτή του αγώνα με την ΑΕΚ.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο μας για τον αγώνα της Κυριακής. Αναμένουμε ξανά μεγάλη προσέλευση, ενδεχομένως μεγαλύτερη από εκείνη με την ΑΕΚ. Γενικά στις τάξεις του κόσμου μας υπάρχει αισιοδοξία, ικανοποίηση για τις κινήσεις που έγιναν και την πορεία της ομάδας μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου και πίστη ότι κινούμαστε ως οικοδόμημα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τώρα, θέλουμε όλοι να έχουμε την προσοχή και τη σκέψη μας στραμμένα μόνο στον αγώνα της Κυριακής. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο και στην κερκίδα για να τα καταφέρουμε».

Ομάδα και κόσμος λοιπόν, προετοιμάζονται για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με την Πάφο FC. Όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Ανδρέας Δημητρίου θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια κι από τον κόσμο, αλλά κι από τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη, η οποία ίσως να μας ανεβάσει κι άλλο στην βαθμολογία.