Home TOP NEWS Για αυτούς προσφέρεται το φιλικό του Σαββάτου

Για αυτούς προσφέρεται το φιλικό του Σαββάτου


Χρήσιμο από κάθε άποψη θα είναι το πρωινό φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην Αγία Νάπα στο «Ηλίας Πούλλος».

Για τον Φουάντ Μπασιρού είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστεί από την αρχή στο φιλικό, έχοντας επιστρέψει ύστερα από καιρό στην αγωνιστική δράση στον τελευταίο αγώνα με το Αποέλ. Είναι βέβαιο πως σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς η παρουσία του θα είναι κλειδί στην προσπάθεια μας για διάκριση στους δύο θεσμούς.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται λεπτά συμμετοχής. Υπάρχουν αυτοί που αγωνίζονται λίγο, είναι κι άλλοι που δεν παίζουν σχεδόν καθόλου.

Ο Νεμάνια Μίλετιτς αναμένεται ότι θα καταγράψει ενενηντάλεπτο. Είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθεί και ο τερματοφύλακας. Παπαστυλιανού.

Λεπτά συμμετοχής χρειάζεται ο Πάρης Ψάλτης ενώ και ο Σιπριάνο, ο οποίος δεν είναι πλέον βασικός ελέω Χαμάς, θα χρησιμοποιηθεί πολύ περισσότερο.

Λέτσιακς, Ζαχαρίου και Φράνσον θα έχουν μάλλον την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Ασφαλώς θα είναι και για τους βασικούς σημαντικό να διατηρηθούν σε εγρήγορση. Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Μάθιους, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Σίμιτς, Μπέζους ενδέχεται να πάρουν κι αυτοί τον χρόνο τους ενώ θα αναμένουμε να δούμε αν θα είναι σε θέση να παίξει έστω και για λίγο ο Σεμέδο.