Home TOP NEWS Post Game: Ικανοποίηση, αισιοδοξία και πιθανότητες διάκρισης

Post Game: Ικανοποίηση, αισιοδοξία και πιθανότητες διάκρισης


Μόνο ικανοποίηση και αισιοδοξία αφήνει η χθεσινή εμφάνιση και η νίκη της ομάδας στον αγώνα με την Ανόρθωση. Στο σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε, η ομάδα δείχνει ξανά ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ο Γιάννης Αναστασίου βάζει ήδη την πινελιά του, έστω και σε αυτό το σύντομο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Έχει ανεβάσει τους παίκτες ψυχολογικά, έχει τοποθετήσεις τους ποδοσφαιριστές στις φυσικές τους θέσεις και μετράει μόνο νίκες στα τρία ματς που καθοδήγησε την ομάδα.

Χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Ενδεχομένως να ήταν και το καλύτερο φετινό διάστημα της ομάδας. Είχε πλουραλισμό στην επίθεση, είχε συμπαγές κέντρο και μία άμυνα που δεν επέτρεψε στους αντίπλους να πατήσουν τη περιοχή μας.

Με τις βολίδες των Κούσουλου και Μάθιους ήρθε η επιτυχία μας με 2-0, σε έναν αγώνα στον οποίο τα πήγαν όλοι πάρα πολύ καλά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν σχεδόν αλάνθαστο. Ο Μάθιους ήταν σταθερός ενώ αρχίζει να μπαίνει για τα καλά στην ομάδα ο πολύ καλός Χαμάς.

Εξαιρετική δουλειά έκαναν όλοι στο χώρο του κέντρου. Ο Κούσουλος «σκούπισε», μοίρασε, σκόραρε. Ο Χαράλαμπος ήταν αθόρυβος χθες, με τρομερή δουλειά ωστόσο τόσο στη δημιουργία όσο και στην αναχαίτηση. Εντυπωσιακό παιχνίδι έκανε ο Μπέζους ο οποίος έβαζε το απρόβλεπτο στην ομάδα ενώ βοηθούσε και ανασταλτικά.

Μπόλικη δουλειά έκαναν οι ακραίοι επιθετικοί αλλά και ο Στεπίνσκι. Δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα ενώ δεν σταμάτησαν να βοηθούν και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Δεν ξεχώρισε κάποια από τις αλλαγές που έκανε ο Αναστασίου, ο οποίος έκανε μετά το 70 τις κινήσεις του από τον πάγκο.

Η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο και ικανοποιεί τον κόσμο της. Τα δύσκολα βέβαια συνεχίζονται αφού οι προκλήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι μπροστά μας. Αν συνεχίσουμε έτσι όμως έχουμε πιθανότητες για διάκριση.