Home TOP NEWS Το έκανε με Άρη, με ΑΕΖ να το πράξει και με ΑΕΚ!

Το έκανε με Άρη, με ΑΕΖ να το πράξει και με ΑΕΚ!

Με τον Γιάννη Αναστασίου στην άκρη του πάγκου η ομάδας μας άρχισε να βρίσκει μια αγωνιστική σταθερότητα κι αυτό άλλωστε το λένε και τα αποτελέσματα της το τελευταίο διάστημα, καθώς σε επτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει έξι νίκες, ισοφαρίζοντας τις τέσσερεις συνεχόμενες νίκες που είχε με Εθνικό, Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα.


Πάντως με τον Ελλαδίτη τεχνικό στην άκρη του πάγκου η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε το προηγούμενο διάστημα να νικήσει τον Άρη μετά από επτά συνεχόμενες προσπάθειες και με πέρασμα δύο προπονητών (Φερέρα, Αυγουστή), ενώ πριν από λίγες ημέρες η ομάδα μας νίκησε την ΑΕΖ στο κύπελλο, όμαδα που δεν κατάφερε να τη νικήσει στο πρωτάθλημα.

Τώρα μπροστά μας έχουμε την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία την φετινή σεζόν παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε κερδίσει. Στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη 0-0, ενώ στο ΑΕΚ Αρένα ηττήθηκε με 2-1 και μάλιστα μετά από ανατροπή του σκορ.

Συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς ότι το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα τους Λαρνακείς είναι άλλη μια πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και τον Γιάννη Αναστασίου, οι οποίοι θα στοχεύσουν την πρώτη νίκη απέναντι τους στο πρωτάθλημα, που θα τους δώσει μάλιστα την ευκαιρία να κάνουν άλλο ένα βήμα για την υλοποιήση των στόχων τους.