Home TOP NEWS Αυτό θέλει ο Γιάννης Αναστασίου

Αυτό θέλει ο Γιάννης Αναστασίου


Εδώ και καιρό ο Γιάννης Αναστασίου το δηλωνεί ότι, θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του έτοιμους και όταν χρειαστεί να αγωνιστούν σε κάποια παιχνίδια να μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός στα παιχνίδια που κάθισε μέχρι στιγμής στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ένα καλό άνοιγμα του ρόστερ, χρησιμοποιώντας σχεδόν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του για τον λόγο που προναφέραμε.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο FC, είδαμε τον Σίμιτς να παίρνει φανέλα βασικού, αντικαθιστόντας τον τραυματία Σεμέδο, τον Μπασιρού να επανέρχεται στο βασικό σχήμα στην θέση του κουρασμένου Χαραλάμπους, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα αγωνίστηκαν και οι Κασάμα και Ψάλτης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά.

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία, θα ακολουθήσουν πέντε παιχνίδια στον θεσμό του πρωταθλήματος και σίγουρα άλλα δύο στο κύπελλο και ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει και πρέπει να έχει σε άμεση ετοιμότητα όλους τους ποδοσφαιριστές.

Όπως είναι αναμενόμενο θα προκύψουν απουσίες από τραυματισμούς (βλ. Λανγκ, Μάθιους, Σιπριάνο) και από κάρτες (βλ. Κούσουλος) και σίγουρα σε κάποια παιχνίδια θα χρειαστούν να βοηθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που το προηγούμενο διάστημα δεν βρίσκοταν στις βασικές επιλογές και έμπαιναν στο γήπεδο προερχόμενοι από τον πάγκο.

Με βάση τα πιο πάνω λοιπόν, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας πρέπει και επιβάλλεται να είναι έτοιμος, έτσι ώστε όταν θα κληθεί να αγωνιστεί να μπορέσει να το πράξει με επιτυχία.