Home TOP NEWS Νίκη με Άρη θα ισούται με βαθμολογικό άλμα και… ψυχολογικό μπουστάρισμα ενόψει...

Νίκη με Άρη θα ισούται με βαθμολογικό άλμα και… ψυχολογικό μπουστάρισμα ενόψει κυπέλλου!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήρθαν όπως θα ήθελαν τα πράγματα στα παιχνίδια με την ΑΕΚ(ήττα) και την Πάφο(ισοπαλία) και έτσι το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη αυτομάτως γίνεται μονής επιλογής.


Μετά τα αποτελέσματα και της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ, η ομάδα μας παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο είναι σε απόσταση βολής από τις προνομιούχες θέσεις, την χωρίζουν τρεις βαθμοί από την 2η θέση και δύο από την τρίτη θέση και όπως αντιλαμβάνεται κανείς το τρίποντο στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι μονόδρομος.

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου λοιπόν, θα κληθεί για ακόμη μια βδομάδα να παίξει εκ νέου στην έδρα του, μπροστά από τον κόσμο του, όπως έγινε με ΑΕΚ και Πάφο, ωστόσο αυτή την φορά ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να δει τα πράγματα να κυλάνε διαφορετικά και την ομάδα μας να φεύγει το βράδυ του Σαββάτου με τη νίκη από το ΓΣΠ.

Μια ενδεχόμενη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Άρη εκτός από το γεγονός ότι θα της επιτρέψει να τον προσπεράσει στην βαθμολογία και ίσως να μειώσει την διαφορά από την ΑΕΚ, θα έρθει την ίδια ώρα να δώσει και ψυχολογικό μπουστάρισμα και τεράστια αυτοπεποίθηση στους παίκτες του κ.Αναστασίου για τις διπλές “μονομαχίες” με τον Λεμεσιανό σύλλογο στο κύπελλο.