Στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στον Στρόβολο βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Ανδρόνικος Κακουλλής, όπως επίσης και ο ποδοσφαιριστής της της ΠΑΕΕΚ Γώγος αλλά και πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας Δήμος Γεωργιάδης και μίλησαν στα παιδιά για το «εύ αγωνίζεσθαι».


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων, Στέλιος Γεωργίου ο οποίος είναι και ανεξάρτητος υποψήφιος αντιδήμαρχος Στροβόλου, σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ χαιρέτησε την ενέργεια αυτή και σημείωσε ότι οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν από τους φιλοξενούμενούς για τον σεβασμό στην άποψη του άλλου. 

Η ανάρτηση του:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας, σε συνεργασία με την διεύθυνση και τους δασκάλους του σχολείου μας, μια πάρα πολύ σημαντική εκδήλωση, με θέμα το «εύ αγωνίζεσθαι».

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν και μίλησαν με τα παιδιά του σχολείου οι ποδοσφαιριστές

Ανδρόνικος Κακουλλής και Χαράλαμπος (Χάμπος) Χαραλάμπους της Ομόνοιας, ο Γεώργιος Γώγος της ΠΑΕΚ και ο πρόεδρος της ΠΑΕΚ κ. Δήμος Γεωργιάδης.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν από τους φιλοξενούμενούς μας για τον σεβασμό στην άποψη του άλλου, για την προσωπική δέσμευση του ατόμου στον στόχο και την τήρηση στο ακέραιο των κανόνων του αθλήματος, καθώς και για το γεγονός ότι το «ευ αγωνίζεσθαι» ενδυναμώνει τις ιδέες της φιλίας, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού απέναντι στους άλλους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Κωνσταντία Ξενοφώντος ,βοηθό διευθύντρια του Β’ κύκλου για την πολύτιμη βοήθειά της.”