Home TOP NEWS Οι επτά αποτυχημένες προσπάθειες, το τρία στα τρία και ο… φοβερός απολογισμός!

Οι επτά αποτυχημένες προσπάθειες, το τρία στα τρία και ο… φοβερός απολογισμός!

Ότι δεν κατάφεραν οι Γιανίκ Φερέρα και Σωφρόνης Αυγουστή κόντρα στον Άρη όσο ήταν προπονητές στης ομάδα μας το κατάφερε ο Γιάννης Αναστασίου και με το παραπάνω μέσα σχεδόν σε δύο μήνες.


Η ομάδα μας από τον Νοέμβριο του 2022 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου του 2024 αγνοούσε τη νίκη κόντρα στον Άρη, συγκεκριμένα στα επτά που έδωσε μέτρησε ισάριθμες αποτυχημένες προσπάθειες για να πάρει κάτι θετικό απέναντι στον Λεμεσιανό σύλλογο.

Η ομάδα μας γνώρισε συνολικά 5ήττες, δύο φορές εξήλθε ισόπαλη, ενώ σημειώστε ότι σε αυτές τις “μάχες” η ομάδα μας έχασε και το Σούπερ Καπ το περσινό καλοκαίρι από τον Άρη. Επίσης ο απολογισμός τερμάτων στα παιχνίδια με τους “πράσινους” της Λεμεσού ήταν τραγικός, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε 13 γκολ και σκόραρε μόνο 4 γκολ.

Με την έλευση του Γιάννη Αναστασίου πλέον τα δεδομένα και οι καταστάσεις κόντρα στην “ελαφρά ταξιαρχεία” άλλαξαν και μάλιστα κατά πολύ κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα το τελευταίο δίμηνο. Ο

Η αρχή της “εκδικήσης” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Άρη, έγινε τον περασμένο Φεβρούαριο. Στο δεύτερο ντεμπούτο του Ελλαδίτη τεχνικού στον πράσινο πάγκο που ήταν μάλιστα κόντρα στον Άρη, η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-2 και μάλιστα στο στάδιο “Αλφαμέγα”.

Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε το περασμένο Σαββάτο(06/04) η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ξανά τον “αέρα” του Άρη και επικράτησε με το ευρύ 3-0 και τέσσερεις μέρες μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ θριάμβευσε ξανά κόντρα στον Άρη αφού το νίκησε ξανά με 0-3 στο στάδιο “Αλφαμέγα”, ένα αποτέλεσμα που μας στέλνει στον τελικό του κυπέλλου, αφού μόνο με αυτοκτονία μπορεί να χαθεί η πρόκριση.

Ο Ελλαδίτης κόουτς φαίνεται ότι βρήκε για τα καλά το “κουμπί” του Άρη, άλλωστε μιλάει και ο απολογισμός στα τρία τελευταία παιχνίδια 8γκολ υπέρ και 1κατά, ενώ αυτά τα νούμερα μπορούν να αλλάξουν και να πάνε πιο πάνω, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη(17/04) στο “καυτό” ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα ξαναπεί με τον Λεμεσιανό σύλλογο στον επαναληπτικό του 0-3.