Home TOP NEWS Δεν χωράνε άλλες απώλειες

Δεν χωράνε άλλες απώλειες

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ το μοναδικό πράγμα που έχουν στο μυαλό τους την δεδομένη στιγμή, είναι το κομβικό παιχνίδι της 6η αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA με τον Άρη Λεμεσού.


Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Πάφο FC, η ομάδα μας επιβάλλεται και πρέπει με κάθε τρόπο να ψάξει τη νίκη στο ματς με την “ελαφρά ταξιαρχεία”, έτσι ώστε να μπορέσει να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση μίας εκ των θέσεων που εξασφαλίζουν εισιτήριο για την Ευρώπη.

Συνεπώς με τα πιο πάνω, αντιλαμβάνεται κανείς ότι στο επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου, η νίκη και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θεωρείται μονόδρομος, άλλωστε μια ενδεχόμενη επιτύχια στο ματς του Σαββάτου εκτός από το γεγονός ότι θα ανεβάσει βαθμολογικά την ομάδα μας, θα της δώσει και τεράστια ώθηση, αλλά και ψυχολογία για τα ματς κυπέλλου και πρωταθλήματος που θα ακολουθήσουν.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αποέλ, στο οποίο το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα μπροστά από γεμάτες κερκίδες με αντιπάλους, έβγαλε χαρακτήρα, ποδοσφαιρικό εγωισμό και τσαμπουκά και στο τέλος μπόρεσε να φτάσει στο ζητούμενο που ήταν η νίκη.

Όλοι ανεξαιρέτως λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να ξεκινήσουν είτε από την αρχή, είτε ως αναπληρωματικοί στο παιχνίδι με τον Άρη, θα πρέπει να έχουν στο μυαλό ότι δεν χωράνε άλλες απώλειες και παράλληλα να έχουν στο παιχνίδι τους τα πιο πάνω στοιχεία κάτι που αν το πράξουν, τότε θα αυξήσουν σημαντικά τις ελπίδες και τις πιθανότητες για να φύγουν από το ΓΣΠ με κάτι θετικό.