Home TOP NEWS Γυρίζει άμεσα σελίδα η ομάδα μας και βλέπει Ανόρθωση

Γυρίζει άμεσα σελίδα η ομάδα μας και βλέπει Ανόρθωση

Η νέα μεγάλη νίκη επί του Άρη αυτή την φορά στο κύπελλο η οποία μας εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό και την πρόκριση στον τελικό, έφερε εκ νέου χαμόγελα και ικανοποιήση σε όλους στις τάξεις της ομάδα μας, αλλά και στον κόσμο.


Τα πανηγύρια για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της “ελαφράς ταξιαρχείας” κράτησαν μόνο για λίγο, αφού από σήμερα (11/04) κιόλας, άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” γύρισαν ήδη σελίδα και βλέπουν το επόμενο σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα με την Ανόρθωση.

Από την στιγμή που η επόμενη αντίπαλος μας έδειξε τις τελευταίες αγωνιστικές ανεβασμένη (έκοψε βαθμούς του Άρη και του Αποέλ), δεν ύπαρχει κανένα περιθώριο από τους ποδοσφαιριστές μας για χαλάρωση και επανάπαυση, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ αν θέλει να φύγει με το “διπλό” από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” και να δώσει σύνεχεια στα θετικά αποτελέσματα θα πρέπει να έχει το ίδιο καλή και σταθερή απόδοση κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις απ’ εδώ και πέρα είναι συνεχόμενες και μαζέμενες και πρέπει να παρουσιάζεται πάντα έτοιμη. Ήδη η ομάδα μας έπαιξε χθες, θα αγωνιστεί την Κυριακή(14/04) με την Ανόρθωση, την Τετάρτη(17/04) θα αγωνιστεί με τον Άρη στον επαναληπτικό του 0-3 και την Κυριακή(21/04) θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ.

Συνεπώς το πιο πάνω πρόγραμμα φανερώνει ξεκάθαρα ότι, δεν ύπαρχει ούτε χρόνος για πανηγυρισμούς, ούτε και για ξεκούραση, αφού όλα τα παιχνίδια που απέμειναν μέχρι το τέλος της σεζόν θα καθορίσουν την πορεία και τους στόχους της ομάδας μας την φετινή σεζόν.