Home TOP NEWS Προετοιμασία και αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ανόρθωσης

Προετοιμασία και αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ανόρθωσης


Άφησαν πίσω την επιτυχία στο «Αλφαμέγα» οι ποδοσφαιριστές και έστρεψαν άμεσα την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα. Πλέον στο πρωτάθλημα το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι και το σημαντικότερο της σεζόν. Έτσι κι αυτό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει τεράστια κρισιμότητα, αφενός για την προσπάθεια που κάνουμε για να εξασφαλίσουμε μέσω του πρωταθλήματος Ευρωπαϊκό εισιτήριο και αφετέρου για να διατηρηθούμε κοντά στην κορυφή και αν μας δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσουμε για το άλμα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ανόρθωση άρχισε χθες και ολοκληρώνεται αύριο. Τρεις μέρες δεν είναι πολλές έτσι το τεχνικό τιμ έχει καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα για την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο φρέσκια στο παιχνίδι.

Πάμε στον αγώνα με λίγες αλλά σημαντικές απουσίες. Ο Φαμπιάνο είναι δεδομένα εκτός λόγω τραυματισμού, το ίδιο και ο Λανγκ, ενώ ο Κούσουλος θα χάσει το παιχνίδι λόγω τιμωρίας. Είχε αντιμετωπίσει κι ένα πρόβλημα τραυματισμού ο Κασάμα και θα δούμε αν προλαβαίνει.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει καταστρώσει το πλάνο του και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα για το κύπελλο. Μάθιους και Χαμάς είναι έτοιμοι και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Μπασιρού θα είναι αυτός που θα τοποθετηθεί στη θέση του Κούσουλου, ο Στεπίνσκι μάλλον επανέρχεται στην εντεκάδα.

Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και καλείται να το δείξει ξανά στη Λάρνακα την Κυριακή. Έμεινε η σημερινή και η αυριανή προπόνηση μέχρι να βγει η αποστολή για τον αγώνα.