Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Αποέλ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Αποέλ

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όλοι είναι πανέτοιμοι για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ, στο οποίο θα ψάξει τη νίκη για να σφραγίσει την 3η θέση που δίνει διαβατήριο για την Ευρώπη.


Το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας, το Σαββάτο το βράδυ ενημέρωση για την αποστολή η οποία θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ, η οποία αποτελείται συνολικά από 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Φαμπιάνο, Λανγκ, Μπεζούς, όπως και ο Πάρης Ψάλτης.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του σίγουρα είδαν κάποια πράγματα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που δεν τους άρεσαν και σήμερα με κάποιες αλλαγές θα προσπαθήσουν να τα διορθώσουν, έτσι ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί έτοιμη στις τέσσερεις γραμμές για να χτυπήσει τη νίκη.

Η δική μας πρόβλεψη για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ελλαδίτης κόουτς είναι η εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση για ακόμη ένα παιχνίδι ο Φράνσις Ουζόχο.

Στο αμυντικό τρίτο αναμένουμε ότι θα αγωνιστούν οι Κουλιμπαλί – Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας και στα δύο άκρα θα δούμε τους Μάθιους και Χαμάς.

Στον άξονα περιμένουμε ότι ο κ. Αναστασίου θα επαναφέρει το δίδυμο Χαραλάμπους – Κούσουλο και να τοποθετεί λίγο πιο μπροστά τους τον Βέλικο Σίμιτς, ο οποίος θα έχει πιο ελεύθερο και οργανωτικό ρόλο στο γήπεδο.

Στην επίθεση τα δύο “φτερά” θα καλύψουν οι Σεμέδο και Αλιούμ και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μάριους Στεπίνσκι.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Μάθιους, Χαμάς, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Σίμιτς, Σεμέδο, Αλιούμ, Στεπίνσκι

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλή, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλο, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή.