Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη

Πανέτοιμη η ομάδα μας για τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Άρη Λεμεσού, στον οποίο θα επιδιώξει να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα (3-0) του πρώτου παιχνίδιου και παράλληλα να βρει το/α γκολ που θα σφραγίσουν πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό.


Η ομάδα μας θα μεταβεί σήμερα στο ΓΣΠ με 23 ποδοσφαιριστές έχοντας φυσικά και πάλι αρκετές και σημαντικές απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο, Κασάμα και Λανγκ που εδώ και κάποιο διάστημα είναι παροπλισμένοι. Για πρώτη φορά το σύνολο του Αναστασίου θα παραταχθεί χωρίς τον Μπεζούς που τραυματίστηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ εκτός έμεινε και ο Φράνσον λόγω ίωσης.

Σίγουρα οι απουσίες είναι αρκετές, ωστόσο μέχρι στιγμής οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αγωνιστούν σε προηγούμενα παιχνίδια έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον κ. Αναστασίου και αυτό θα προσπαθήσουν να πράξουν και στο απογευματινό παιχνίδι.

Πάντως το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού έρχεται να δώσει την δυνατότητα στον Ελλαδίτη τεχνικό για να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, όπως είναι οι Χαραλάμπους, Μάθιους, Χαμάς και Στεπίνσκι.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο κ. Αναστασίου αυτή έχει ως εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φράνσις Ουζόχο.

Η τετράδα στην άμυνα αναμένουμε ότι θα αποτελείται από τους Μίλετιτς και Σιπριάνο στα δύο άκρα και τους Κουλιμπαλί και Παναγιώτου να είναι το δίδυμο στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Στην μεσαία γραμμή περιμένουμε να δούμε τους Κούσουλο και Μπασιρού και λίγο πιο μπροστά τους τον Σίμιτς να έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Τα δύο “φτερά” θα καλύψουν οι Σεμέδο και Αλιούμ και στην κορυφή ίσως πάρει θέση ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

Πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο, Μίλετιτς, Σιπριάνο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπασιρού, Σίμιτς, Σεμέδο, Αλιούμ, Κακουλλής.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Κελεπέσιη, Ψάλτη, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλή, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλο, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή