Home TOP NEWS Του πήρε τον αέρα και… θέλει να το ξανακάνει!

Του πήρε τον αέρα και… θέλει να το ξανακάνει!


Παιχνίδι κόντρα στον Άρη νούμερο 4 για τον Ελλαδίτη κόουτς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε την δεύτερη του θητεία στον πράσινο πάγκο στο παιχνίδι με τον Άρη για την 1η αγωνιστική των πλέι – οφ και κατάφερε να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη με 1-2.

Στην συνέχεια ακολούθησε το δεύτερο παιχνίδι στην β’ φάση με τον κ. Αναστασίου να οδηγεί ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ακόμη μία νίκη κόντρα στον Άρη και μάλιστα με το επιβλητικό 3-0.

Λίγες μέρες μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Άρη στην Λεμέσο στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Η ομάδα μας όχι μόνο κατάφερε να επικρατήσει, έριξε ξανά νέα τριάρα(0-3) στον Λεμεσιανό σύλλογο και είναι με το ενάμιση πόδι στον τελικό.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, σήμερα (17/04) είναι το τέταρτο παιχνίδι για τον κ. Αναστασίου απέναντι στον Άρη, το οποίο σίγουρα φαίνεται να είναι διαφορετικό μετά και το 0-3 του πρώτου αγώνα, ωστόσο αναμένεται να το προσεγγίσει όπως και αυτά που προηγήθηκαν, έτσι ώστε να πάρει ξανά τον αέρα της “ελαφράς ταξιαρχείας”.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά και το δήλωσε και μετά το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη ότι πάρα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν τελείωσε τίποτα, γι’ αυτό το απόγευμα θα παρατάξει την ομάδα μας, για να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη και αν καταφέρει να κάνει και διαχείριση ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΚ αυτό θα είναι στα συν για τον κ. Αναστασίου.